KONEC SERIÁLU POLICIE MODRAVA: Tajemný vzkaz kapitánky Vinické | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

KONEC SERIÁLU POLICIE MODRAVA: Tajemný vzkaz kapitánky Vinické

Seriál Policie Modrava se dočkal závěrečné epizody
Seriál Policie Modrava se dočkal závěrečné epizody (TV Nova)

Závěrečný čtyřicátý díl oblíbeného seriálu Policie Modrava rozesmutnil nejen miliony diváků, ale také herce. Soňa Norisová (49) se coby vyšetřovatelka Jana Vinická rozněžnila. „Děkuju, seriálová rodino, diváci a kolegové,“ vzkázala se slzami v očích.

Vůbec se jí neloučilo lehce. „Mám nostalgické pocity. Jsem vděčná za tu příležitost, za ty roky práce,“ svěřila se herečka. „Pilotní díl se vysílal v roce 2011,“ připomněla Soňa. „Žili jsme spolu, pracovali více než deset let. Za tu dobu vznikla při natáčení skvělá seriálová rodina. Lidé, kteří mi přirostli k srdci. Přátelé, kteří mi zůstanou do konce života.“ Zavzpomínala s dojetím i na ty, kteří během těch let bohužel zemřeli. Ale zůstaly na ně krásné vzpomínky. Seriálem prošlo na 1000 herců!

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Toxické Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...

Její slova by měla obměkčit režiséra Jaroslava Soukupa (75), který rázně řekl, že 4. řada seriálu byla skutečně poslední. Zároveň ale nechal malinko pootevřená vrátka, když v dokumentu věnovaném jemu a seriálu řekl, že by možná mohl vzniknout o Modravě film... „Děkuji za vaši přízeň během těch let. Velmi si toho vážíme. I když to vypadá, že opravdu končíme, nikdy neříkej nikdy,“ upozornila s nadějí v hlase rozněžněná Soňa Norisová, jinak kapitánka Vinická...

Tento týden v Ulici: Svede Skyler Františka a neskončí Mára ve vězení?

Video se připravuje ...

Milionová sledovanost

Každý díl Policie Modrava sledovalo zhruba 2 miliony diváků, i poslední díl si nenechalo ujít přes 1 700 000 lidí u obrazovek. A režisér Soukup se s manželkou Petrou Martincovou konečně vypravil na zaslouženou dovolenou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.