Ivanka míří do Prahy: Převezme za zesnulou matku vyznamenání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Trumpová převezme za zesnulou matku vyznamenání: Přiletí soukromým tryskáčem!

Ivanka Trump
Ivanka Trump (archiv)

Ještě o víkendu si užívala čas se svými dětmi v USA, se kterými na Floridě sbírala jablka a zeleninu! V příštích hodinách už se ale dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa (76) vydá na cestu do rodné země své maminky. V Praze má Ivanka Trumpová (40) podle dosavadního plánu přistát zítra během dne.

Podle zjištění deníku Aha! u nás budou kolem dcery zesnulé rodačky ze Zlína Ivany Trumpové (†73) velké manévry. „Letí do Prahy soukromým speciálem, dosednout má na Ruzyni a na českou půdu vstoupí přes terminál 3,“ řekl nám diplomatický zdroj. „Na letišti Ivanku přivítá zástupce velvyslanectví USA,“ doplnil.

Navrhli obžalovat Feriho ze znásilnění 3 žen! Metál pro Trumpovou a dění na Ukrajině

Video se připravuje ...

Osobní strážci

Následně Trumpovou a její doprovod převeze vůz ambasády do hotelu v centru města. Je pravděpodobné, že během cesty auto s hvězdnou návštěvou doprovodí naši policisté. „Toto nemůžeme komentovat,“ dodal diplomat. Navíc bude mít dcera exprezidenta Trumpa vlastní osobní strážce.

Seznam dědictví

Během čtvrtka čeká Ivanku jednání s pracovníky americké ambasády, kteří společně s naším ministerstvem zahraničí připravili na žádost rodiny seznam dědictví po zesnulé Ivaně Trumpové. Podle informací Aha! mají být mezi dokumenty např. informace o akciích či cenných papírech.

Putin prý naplánoval svůj útěk! A šokující hrob Trumpové. Pomůže posmrtně Donaldovi?

Video se připravuje ...

Řád in memoriam

V pátek pak Ivanka vyrazí na Pražský hrad, kde se odpoledne sejde s prezidentem Milošem Zemanem ( 78), následně večer ve Vladislavském sále z jeho rukou převezme státní vyznamenání udělené in memoriam pro její maminku.

Navštíví i Zlín?

Trumpová a její doprovod, v němž se může objevit i bratr Eric 38), zůstanou v Česku podle dosavadního plánu do víkendu. Není vyloučeno, že navštíví i rodné město své matky Zlín.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.