KATKA Stočesová: Mám nejlepší švih | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

KATKA Stočesová: Mám nejlepší švih

Katka má prostě ránu. Tréninky s přítelem Lukášem Lizánkem nesou ovoce.
Katka má prostě ránu. Tréninky s přítelem Lukášem Lizánkem nesou ovoce.  (: Kateřina KOVÁŘOVÁ)

Ta holka má prostě něco do sebe. Nejenže je misska a modelka Kateřina Stočesová (25) zatraceně hezká, ale taky výborně válí v golfu. Že by za to mohl její přítel, golfový trenér Lukáš Lizánek (27)?

Katka porazila v golfu všechny chlapy

Na golfovém turnaji VIP Prague Tour v pražských Hodkovičkách každopádně ve středu předvedla nejdelší odpal dne...

Lije jako z konve, létají blesky, fi čí pořádný vichr – v takovém počasí se většině lidí nechce ani s košem, natož aby chodili pět hodin venku a táhli šestikilový vozík. Toho jsou schopni jen ti, kteří propadli kouzlu golfu a procházkám na skvěle posekaném pažitu. Na golfovém hřišti v pražských Hodkovičkách to byli kromě Kateřiny Stočesové zpěvák kapely Support Lesbians Kryštof Michal, hudebník Petr Vondráček a bývalý hokejový reprezentant Tomáš Jelínek. Rozdali si to v třech speciálních soutěžích:

▲ Nearest to the Pin: Přiblížit míček jedním odpalem co nejblíže k jamce.
▲ Hole in One: Jedním úderem dostat míček do jamky.
▲ Longest Drive: Odpálit co nejdále.

Nejzajímavější byla poslední soutěž o nejdelší odpal. Při ní ženy vždy odpalují z místa, které je o 40 metrů blíže k jamce. To aby se srovnaly podmínky, vždyť muži mají vždy větší švih. A právě Katka Stočesová všem vytřela zrak...

Tomáš Jelínek,
bývalý hokejový reprezentant, nezapře, že hraje golf dlouhá léta. Jeho forma je vyrovnaná a ostatní ho mají rádi pro veselou povahu. Je kliďas a ani nepovedená rána ho nerozhodí, z hokeje je zvyklý. S 250 metry byl spokojen.

Petr Vondráček
nemá kvůli svému pracovnímu nasazení v seriálu Rodinná pouta a v divadle na trénování moc času a na jeho odpalu to bylo trochu znát. Míček po jeho odpalu skončil ve vzdálenosti 249 metrů.

Kryštof Michal
z kapely Support Lesbians patří mezi nejlepší golfi sty v českém šoubyznysu. Byť se mu odpal nepovedl podle představ, dostal míček do vzdálenosti 254 metry.

Katka Stočesová
soutěž o nejdelší odpal vyhrála. Golfový míček doplachtil 216 metrů daleko a Katčin odpal byl tak díky čtyřicetimetrové dámské výhodě v celkovém součtu nejdelší.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.