Nečekaně zemřel Jan Gottvald mladší (†55): On pozval Prymulu na párty za covidu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaně zemřel Jan Gottvald mladší (†55): On pozval Prymulu na párty za covidu!

Jan Gottvald (†55) byl na místě mrtev.
Jan Gottvald (†55) byl na místě mrtev. (Foto Aha! – J. Poláček, A. Malachovský, Profimedia.cz)

Rodinu kdysi mocné fotbalové rodiny Gottvaldů stihlo další neštěstí. Syn hlavy rodiny Jan Gottvald mladší (†55) ve středu zemřel. Byl to právě on, kdo před dvěma lety pozval tehdejšího ministra zdravotnictví Romana Prymulu (58) do pražské restaurace Rio’s v době, kdy to bylo zakázané.

Dobu, kdy byl během pandemie covidu zákaz chození do restaurací či vycházení po desáté večer, symbolizoval tehdy šéf zdravotnictví Prymula. Rezignoval ale poté, co ho redakce Blesku/Aha! vyfotila, jak porušuje v noci svá vlastní pravidla. Společně s poslancem Jaroslavem Faltýnkem (60, ANO) a Janem Gottvaldem byl ve vyšehradské restauraci Rio’s.

Zakázaná párty v restauraci Rio’s.

Právě druhý jmenovaný ale tenhle týden zemřel poté, co vycházel pražského magistrátu, kde měl schůzku. „Seklo to s ním. Byl na místě mrtvý,“ sdělil rodinný známý webu Neovlivní.cz. Syn bývalého fotbalového bafuňáře Gottvalda poslední roky řešil rodinné dluhy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.