Jitka Čvančarová - Striptýz za deset tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jitka Čvančarová - Striptýz za deset tisíc!

Jitka Čvančarová to na parketu pořádně roztočila s tanečním partnerem Tatiany Vilhelmové Petrem Čadkem.
Jitka Čvančarová to na parketu pořádně roztočila s tanečním partnerem Tatiany Vilhelmové Petrem Čadkem. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Tak to byla pořádně snesitelná lehkost pití! Završení Vánočního bazaru v Mokré čtvrti Ani Geislerové (31) a Táni Vilhelmové (29) se zvrhlo v pořádný mejdan, který nenechal nikoho chladným.

Jitka Čvančarová (29) totiž svlékala na pódiu úplně cizího chlapa, Aňa Geislerová všem ukázala svůj skvostný výstřih a Jirka Macháček (41) zase zkoušel, jestli se mu podaří vypít zásoby bezedného baru v Lucerně! Ale hlavně: na charitu se vybralo více než »mega«!

Ale to nebylo na tradiční vánoční »šmelině«, kterou již popáté pořádaly »holky z Mokré čtvrti«, rozhodně všechno. Vrchol večera totiž nastal, když se herečka Geislerová postavila k mikrofonu a uvedla své varietní číslo. „Většina mých posluchačů říká, že zpívám na velmi vysoké úrovni, a tak trochu mi závidí,“ smála se Geislerová, která si pak střihla několik songů, u nichž jí dokonce asistoval její syn Bruno. „Teď se rozhodl prorazit na uměleckou dráhu,“ smála se herečka, která následně všem vyrazila dech, když se s Táňou Vilhelmovou proháněly na pódiu na kolečkových bruslích a v národním dresu hokejové reprezentace. Z toho byl paf i Robert Záruba, který jejich výkony patřičně komentoval sporťáckým žargonem.

To jejich herecká kolegině Jitka Čvančarová neměla na podobné legrácky čas, a tak si alespoň vydražila svého muže večera! Neváhala totiž zaplatit deset tisíc korun do tomboly za tanec s tanečním partnerem Táni Vilhelmové ze StarDance Petrem Čadkem, kterého si za ty prachy pořádně užila. Začala si ho totiž na pódiu při svém »hříšném tanci« svlékat, zatímco její mírně zsinalý partner na ni nestačil valit oči. „No co, bylo to pro dobrou věc,“ smála se Čvančarová, která završila ofi ciální program. Po ní se už totiž na pódium přiřítil Dan Bárta, který s Terezou Černochovou a Matějem Ruppertem vytvořil výbušné jammovací trio, jež bavilo trsající publikum až do hluboké noci. „Tak zase příští rok, ju?“ loučila se Geislerová s vyprodaným Lucerna Music Barem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.