Nové zjištění! Mick Jagger (79) neměl zprvu jasno ve své orientaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nové zjištění! Mick Jagger (79) neměl zprvu jasno ve své orientaci

Mick Jagger
Mick Jagger (Profimedia.cz)

Nedostižný sexuální symbol šedesátek? Micka Jaggera (79) tak vidí generace příznivců. Především pak fanynek! Ovšem zpozornět by měli i mládenci...

Frontman ikonických Rolling Stones byl na kluky. Píše to alespoň Lesley-Ann Jonesová ve své nové knize The Stone Age. Jeho ložnicí prosvištěly stovky žen, má hromadu dětí s několika manželkami, byl pekelně promiskuitní, jak se na rockovou hvězdu patří. Jenže údajně »obšťastnil« také dva kámoše z kapely.

Sexuální symbol a rebel Mick Jagger

Video se připravuje ...

Všeobecně se ví o jeho úletu s Davidem Bowiem, kdy si dopřáli »trojku« se zpěvačkou Avou Cherryovou a trochu jim to ujelo. Jenže Mick si to měl rozdat i s kytaristou a spoluzakladatelem Stones Keithem Richardsem (78). „Od chvíle, kdy jsem je poprvé viděla, bylo mi jasné, jak moc je Mick do Keithe zamilovaný,“ zmínila v rozhovoru Anita Pallenbergová (†75), partnerka Richardse v sedmdesátých letech.

„Mezi nimi byl nějaký sexuální spodní proud. Věděla jsem, že je Mick bisexuál,“ svěřila zase Marianne Faithfullová (75), Jaggerova milenka z konce divokých šedesátých let. „Jediný skutečný vztah, který pro Micka něco znamenal, byl ten s Keithem,“ dodala zpěvačka. Výsledkem jsou desítky fenomenálních hitů, vzájemné napojení a šedesát let kapely na vrcholu! A druhým z milenců měl být Mick Taylor, kytarista z veleúspěšné éry Rolling Stones v letech 1969 – 1974. „Odešel jsem, protože jsem potřeboval utéct před tím vším sexem a drogami,“ zmínil. „Bylo toho už moc.“

Video se připravuje ...

Našla jsem je spolu v posteli!

V knize je odkaz na zpověď bývalé Taylorovy manželky Rose. „Ano, našla jsem svého muže v posteli s Mickem Jaggerem. Byl to šok.“ Ostatně Jagger prohlašoval, že jemný zvuk Taylorovy kytary ho přiváděl do transu, vzrušoval ho a nejlépe vyhovoval jeho hlasu.



Přečtěte si
pravlast
10. 12. 2023 • 20:00

Nejlepší to bylo Davidem Bowie?

Celebrity-chachacha
10. 12. 2023 • 16:00

Šťastný Mick. 👍👍👍
Užil si co chtěl a jak chtěl. A tak to má být. 👍👍👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.