Al Pacino randí s bývalkou Micka Jaggera: Ta kočka je o 53 let mladší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Al Pacino randí s bývalkou Micka Jaggera: Ta kočka je o 53 let mladší

Al Pacino v roce 2020
Al Pacino v roce 2020 (Reuters, Profimedia.cz)

Hollywoodský starý mládenec Al Pacino (81) ani na sklonku života nezpomaluje. Nově si totiž nabrnkl o 53 let mladší filmovou producentku Noor Alfallahovou (28), která je mimo jiné bývalkou frontmana kapely Rolling Stones Micka Jaggera (78)!

„Začali se sházet během pandemie,“ uvedl zdroj webu Page Six, který o novém párečku informoval poté, co byli viděni, jak si vyrazili v Los Angeles na večeři s partou přátel.

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka.

Video se připravuje ...

„Noor je zvyklá randit se staršími muži, věkový rozdíl pro ni nepředstavuje problém – přestože je Al starší než její otec,“ dodává zdroj. Tak snad jim láska vydrží, naposledy totiž Pacina nechala izraelská herečka Meital Dohanová (40) právě kvůli věkovému rozdílu.

Mick Jagger musel do pražské nemocnice: Co se stalo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.