Seriálová hvězda Ilona Svobodová: Chtěl mě sbalit Zeman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriálová hvězda Ilona Svobodová: Chtěl mě sbalit Zeman!

Ilona Svobodová
Ilona Svobodová (Profimedia)

Slovo mohlo dát slovo a dneska by se titulem první dámy chlubila herečka a dabérka Ilona Svobodová (62). Její cesta se kdysi střetla s tou prezidenta Miloše Zemana (78) a o náhodná setkání rozhodně nešlo. Jak na sebe vůbec mohli narazit?

O zajímavé vzpomínky se podělila s diváky Ilona Svobodová v talk show 7 pádů Honzy Dědka. Málokdo by totiž hádal, že v jejím životě na moment figuroval i současný prezident Miloš Zeman. Nepravděpodobné spojení dvou lidí má ovšem svůj důvod.

Ilona Svobodová na křtu knihy o 1989: Jak se musela před revolucí živit?

Video se připravuje ...

„Jsem vyučená sekretářka. A tady ve Švandově divadle byl odboj dřív, než propukla sametová revoluce. Hráli se tu zakázaní autoři a vždycky se zval host i z řad politiků. Coby sekretářka jsem ťukala pamflety na blánu, ta se dávala do takového stroje a rozmnožovaly se letáky,“ cituje herečku web iDnes.cz.

Nakonec v hereččině vyprávění přišla řeč i na pracovní cesty s Milošem Zemanem. „Před prvními volbami jsme každý dostali za úkol jezdit s nějakým politikem. Koho myslíte, že jsem dostala? Zemana!“ překvapila publikum i moderátora jedna ze stálých tváří Ulice.

Prezident Miloš Zeman u komunálek: Poprvé odvolil v Lánech! A zmínil pitomce

Video se připravuje ...

„Jezdili jsme na různá náměstí, kde se pořád něco povídalo, a on měl vzadu v kapsičce takový hřebínek s pannou, měli to veksláci. A když lezl na ty tribuny, řekl: Ilon, nejsem rozčepýřen. On byl tenkrát vtipnej,“ přiznala herečka, která si nechala uniknout šanci na post první dámy. „Mohla jsem objímat stromy na Vysočině. Balil mě, mohla jsem být první dáma, ale odmítla jsem, protože jsem pak odjela už s Petrem Skoumalem (†76),“ uzavřela své vyprávění Ilona Svobodová.

Reinkarnace manžela

Se známým textařem Skoumalem strávila Ilona krásná léta a má s ním syna Filipa. Když jí manžel v září 2014 zemřel, herečka nedoufala, že by ještě mohla potkat v životě lásku. Ale osud tomu chtěl, že jí do cesty přivedl architekta Petra. „Někdy mám až pocit, že můj přítel je reinkarnací mého manžela,“ uvedla Ilona, která si ale své soukromí pečlivě hlídá, a tak je snímků se sympatickým partnerem jako šafránu.



Přečtěte si
j.p.toman
6. 10. 2022 • 09:06

A to si stěžuje, nebo se chlubí ?

Hermanova
5. 10. 2022 • 11:22

Tomu se máme smát?To bych asi skočila z okna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.