Jitka Asterová - Alimenty z basy! 100 tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jitka Asterová - Alimenty z basy! 100 tisíc měsíčně!

Jitka Asterová
Jitka Asterová  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Sto tisíc měsíčně! Přesně tolik měla dostávat herečka a moderátorka Jitka Asterová (47) od otce svých dětí – Anny (13) a Adama (8), podnikatele Tomáše Linharta. Jenže jak to bude teď, když Linhart dostal šest let vězení za podvody?

„Tomáš se nám ve vězení chlubil tím, že Asterové dával sto tisíc korun měsíčně na děti. Tedy mnohem víc, než by musel,“ prozradil deníku Aha! člověk, který se v pankrácké věznici s Linhartem potkal. Že podnikatel platil na děti mnohem víc, než podle soudu musel, nepřímo přiznala i Asterová. „Když se to tak vezme, tak on už má jakoby předplaceno,“ naznačila moderátorka. Jenže sto tisíc měsíčně je přece jen pořádná suma, zvládne Asterová uživit děti bez ní?

„Mám své příjmy, a to docela vysoké, takže se nebojím,“ tvrdí. Jenže bývalý Linhartův spoluvězeň naznačuje něco jiného. „Tomáš je chytrý člověk a nepřímo naznačil, že to zařídil tak, aby se k jeho dětem peníze dostávaly i v době, kdy on bude ve vězení,“ říká náš zdroj. Problém ovšem je, že takové peníze s největší pravděpodobností pocházejí z trestné činnosti. A od takových prostředků je vždycky lepší se držet co nejdál!


18.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.