Peštová od Habery: Strašně mě to vyděsilo, protože čtvrté dítě jsem neplánovala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peštová od Habery: Strašně mě to vyděsilo, protože čtvrté dítě jsem neplánovala

Daniela Peštová v závěru KVIFF 2022
Daniela Peštová v závěru KVIFF 2022 (CNC_David Kundrát)

Krásná topmodelka Daniela Peštová (51) je i po padesátce pořád kus. Nyní ale ukázala, že i ona je jen žena, která se potýká s podobnými problémy, jako všechny ostatní.

Daniela o sebe pečuje, snaží se pravidelně hýbat a zdravě jíst. Její krása je přirozená bez zásahu chrirugů, na což je modelka pyšná. Jsou ale jiné věci, které ji trápí a rozpovídala se o nich v podcastu časopisu Harper's Bazaar Big Questions. „Menopauta přišla mnohem dřív, než jsem čekala,“ začala Daniela své povídání.

„V první chvíli jsem si myslela, že jsem těhotná. Strašně mě to vyděsilo, protože čtvrté dítě jsem opravdu neplánovala a navíc jsem už byla starší. Nenapadlo mě, že by to mohla být menopauza. Byl to pro mě dost šok,“ svěřila se Peštová, kterou menopauza překvapila v jejích 45 letech.

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní!

Video se připravuje ...

Promluvila i o dost intimních věcech, které s menopauzou souvisí, jako je náhlá nechuť k sexu. „Aspekt, který mě určitě nejvíc překvapil, je pokles libida. Nečekala jsem, že se to stane v podstatě přes noc. A to mi překáželo úplně nejvíc z těch různých příznaků,“ prozradila topmodelka. Svou otevřeností Peštová mnohé mile překvapila. 

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Martina Haslerova
16. 2. 2023 • 15:55

Jejich manželství a její memopauza, mě jsou šumák. A nejtrapnější na tom nafoukaným prckovi je, že když už je pasé,tak ukazuje svou "krásnou" dceru. Koho ta zajimá?Moje dcera je hezčí!!

Hannahi Ind
30. 9. 2022 • 07:40

Kykys
29. 9. 2022 • 11:38

Dáňa je pořád hezká baba, Habera namyšlenej a tváří se.. spíš vedle ní je jak lokaj na doprovod😜

zuzakirsch
29. 9. 2022 • 08:39

Vypadala v mládí božsky.

Kosodrevinka
29. 9. 2022 • 06:59

Když bydleli v Praze, tak súkromie tajila, ani slovíčko, se svým manželem se nikde neukazovala a teď když je v NY, by si zvýšila sledovanosť na instagrame, kde propaguje za každú cenu, by Češky i Slovenky koupili, čo ona ,,doporučuje" ,z toho jasne penízky i z reklamy, tak už i jej libido je na programe OTŘES

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.