Julia Foxová a její bizarní kukla s topem: Neukážu se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Julia Foxová a její bizarní kukla s topem: Neukážu se!

Julia Fox je extravagantní módou proslulá
Julia Fox je extravagantní módou proslulá (profimedia.cz)

Že by od ní pocházela jeho fascinace kuklami, nebo to spíš bude naopak? Bývalka rappera Kanyeho Westa (45), italsko-americká herečka Julia Foxová (32), ohromila na milánském týdnu módy výstředním outfitem, ve kterém ukázala vše a současně nic!

Její černý top se totiž skládal i z obličejové kukly, což byla zdaleka nejvíce zakrytá část jejího těla. Vyjma dvou pruhů látky přes bradavky předvedla herečka známá nošením roztodivných modelů holé bříško i záda. Až ve spodních partiích se zase zahalila, i když ne tak úplně, jak ukazují snímky zezadu...

Mercedes-Benz Prague Fashion Week SS 23

Video se připravuje ...

Kopačky dala ona jemu

Herečka už dříve vyzvonila detaily jejího jepičího vztahu s rapperem. „Dostal na mě kontakt přes společného známého. Scházeli jsme se dva měsíce, ale před Valentýnem jsem to utnula. Všimla jsme si několika varovných signálů. Potýkal se s nevyřešenými problémy a měl toho hodně na práci, na což jsem neměla energii,“ popsala Julia.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.