Kolářová proti přírodě: léto s kovbojem je zpět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kolářová proti přírodě: Léto s kovbojem je zpět

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová (David Kundrát, Hemrinapress.cz, archiv Divadla na Vinohradech, Bioscop, archiv)

Cenu za celoživotní přínos dostala na festivalu české filmové komedie v Novém Městě nad Metují Daniela Kolářová (75) alias Doubravka z filmu Léto s kovbojem. Přestože od doby, kdy točila s Jaromírem Hanzlíkem (74) tuto nestárnoucí komedii, uplynulo už dlouhých 46 let, herečka vypadá pořád mladistvě!

Z ceny se raduje. „Bylo to pro mě překvapení a měla jsem radost,“ svěřila deníku Aha! herečka. Jediné, co jí trochu kalí náladu, je současné počasí. „Chybí mi babí léto,“ postěžovala si Daniela. A je mrzutá z toho, co se kolem nás všechno děje. V Novém Městě nad Metují se tak aspoň na chvilku potěšila. „Festivalu, který existuje už čtyřiačtyřicet let, přeju, ať se mu daří. Má velmi spontánní a milé publikum,“ pochválila herečka diváky. Většina z nich zná Kolářovou právě z komedií, jako bylo kdysi Léto s kovbojem (1976), ale i třeba z novějších Vratných lahví (2007) či loňského hitu Prvok, Šampón, Tečka a Karel. „Mám komedie taky ráda, ale musí být dobře napsané,“ svěřila se Daniela s úsměvem.

Medailonek: Daniela Kolářová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.