Tomicová musí skřípat zuby: První slova Kociánové po porodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Tomicová musí skřípat zuby: První slova Kociánové po porodu

Malý si s manželkou Pavlou přestal rozumět pře třemi lety.
Malý si s manželkou Pavlou přestal rozumět pře třemi lety.  (archiv Blesku)

Herečka známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo Slunečná Kristýna Kociánová (37) před několika dny porodila své první miminko. Otcem je její přítel Ondřej Malý (56), který byl devatenáct let manželem Pavly Tomicové (60). Všichni tři se snaží ke kauze nevyjadřovat, ale Kristýna nyní udělala výjimku.

Teprve před několika týdny vyšlo najevo, že manželství Tomicové a Malého je v troskách, i když oni dva to věděli už od loňských Vánoc. Ondřej potom potvrdil vztah s mladší herečkou Kristýnou Kociánovou, která byla navíc těhotná. Tomicová to celé ustála s grácií, i když ji to muselo vnitřně bolet.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Kociánová se nyní vůbec poprvé rozhodla promluvit do médií. Redakce Super.cz se herečky zeptala, jak se daří miminku. „Díky za zprávu, všichni jsme v pořádku," odpověděla blondýnka. Více sdílná už ale bohužel nebyla. „Prosím, nezlobte se, víc se nebudeme vyjadřovat… Děkuji za respektování a přeji vše dobré," odvětila. Pohlaví a jméno miminka si partneři zatím také nechávají pro sebe. Kristýna a Ondřej si teď nejspíš užívají jeden druhého a největší pozornost samozřejmě směřují na jejich společného potomka. 

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
violka4
21. 9. 2022 • 21:04

Tak pěkná holka a dala se dohromady se starými dědkem, a moje milovaná Tomicová ta by si měla zpívat a tančit že se zbavil hňupa

Baťoch
21. 9. 2022 • 05:45

Říká se, že rozdíl mezi růžovou a fialovou je 15 let. Tady to je i 23...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.