Pohádková svatba J-Lo s Affleckem: Veselku mohl zhatit bacil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohádková svatba J-Lo s Affleckem: Veselku mohl zhatit bacil!

Jennifer Lopez a Ben Affleck mají za sebou veselku ve velkém stylu
Jennifer Lopez a Ben Affleck mají za sebou veselku ve velkém stylu (profimedia.cz)

Nechybělo mnoho a pohádková svatba Bena Afflecka (50) a Jennifer Lopezové (53) na hercově sídle v Georgii vůbec neproběhla. Celou rodinu zpěvačky totiž týden před svatbou trápily žaludeční virózy!

„Navíc celý týden před obřadem každý večer pršelo a byly bouřky,“ přiznala obavy J-Lo. „Všichni se obávali, já ale byla klidná, protože to stejně bylo v božích rukách. A pak, dvacátého srpna v šest čtyřicet osm, se vylouplo nad vodou slunko,“ tvrdí celebrita, která se teď podělila o detaily ze svatby včetně fotek.

Ženichova matka v krvi: Záchranka odváží Affleckovu matku do nemocnice

Video se připravuje ...

„Když jsem Bena uviděla u oltáře, konečně se zahojily staré rány,“ naráží na jejich rozchod zkraje milénia. „Noc před svatbou jsme se ale sami pořádně zasmáli tomu, že se v našem věku budeme brát... Nakonec jsem si ale užila pocit, že dělám tu nejsprávnější věc v celém svém životě.“

Přijel i po 20 letech

Jennifer si pro Bena navíc připravila překvapení. „Když jsme se měli poprvé brát, shodli jsme se na tom, že dokonalá svatební píseň je True Companion od Marca Cohna. Ben o tom nevěděl, ale Marc byl tak hodný, že přijel a zazpíval ji,“ těší J-Lo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.