Studená sprcha pro Šimůnka: Tatínkem nikdy nebude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Studená sprcha pro Šimůnka: Tatínkem nikdy nebude

Snoubenka vyřkla kategorické NE!
Snoubenka vyřkla kategorické NE! (archiv M. Šimůnka)

S půvabnou Alicí plánují do roka svatbu, na společného potomka si však Mirek Šimůnek (44) může nechat zajít chuť. Nedovoluje to snad herci zdravotní stav?

„Strašně ráda bych chtěla být ještě maminkou, ale bohužel si dokážu spočítat, kolik mi je let. Také jde o to, že nevím, zda bych to dokázala uchopit, ať už pracovně nebo fyzicky. Říkám si, že dobře a slušně vychovat jedno dítě je na tuhle těžkou dobu dost. Není to tak, že bych děti nechtěla, už díky své práci ráda pomáhám jiným dětem a tím si možná i kompenzuji to druhé a třetí dítě, které jsem vždy chtěla mít," definitivně Alice Tobiášová utla tatínkovské ambice Mirka Šimůnka. Ženichem prý ale bude!

Mirek Šimůnek se přiznal, že už má věk na to, aby byl otcem:

Video se připravuje ...

„Svatbě nenecháváme volný průběh, zřejmě proběhne do roka a do dne. Je to pro nás oba už druhá svatba v pořadí. Chceme ji velmi skromnou a hlavně prožít v klidu a pohodě. Ona ani není tak důležitá svatba, ale ten život jako takový," svěřila se pro eXtra.cz Alice, která už má z předchozího vztahu dospívajícího syna.

Miroslav Šimůnek - Cirkus Maximum

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Uživatel_5457057
6. 9. 2022 • 08:42

Velanová a vám ostatním ... co je vám kruci do toho, jestli někdo chce dítě, nebo ne!!!! Vy nejste fakt normální, ***.te se pořád do jiných lidí a možná máte ve svém životě pořádný svinčík, tak se laskavě starejte o sebe. A za další ... p.Šimůnkovi je 44 let a ona je o pár let starší!!!! To si myslíte, že je normální, aby v tom věku měly ženy ještě děti? Ano, stává se to, ale každý dobrý lékař vám potvrdí, že už to NORMÁLNÍ není!!! A to jak pro tu ženu, tak ani pro dítě! Jo a ještě něco ... paní Alice je nádherná žena a kdo o ní píše, že je to kofola, tak asi blbě vidí a nebo normálně závidí!!!

ptacek5
26. 8. 2022 • 11:48

A Šimůnek nevypadá jako kofola? Každý kdo je opálený je podle vás kofola? Vy musíte mít asi hodně smutný život. Hlavně, že vy jste si vybral(a) dobře

ptacek5
26. 8. 2022 • 11:45

Proč by každý člověk měl za každou cenu plodit děti? Já když jsem si ve "zralém" věku brala svého muže, tak bylo jasné, že já už děti mít nechci i když by to šlo a on na to prostě přistoupil, protože je už po 40 nechtěl. Ne každý má ambice mít v padesáti okolo sebe kupu brečících dětí. A to, že by se k panu Šimůnkovi hodila mladší? Kdyby si takovou našel, tak zase budou říkat, že mladá si našla starého a udělala z něho dědka místo tatínka. V naší společnosti je pořád zakořeněné, že každý člověk musí mít dítě! NE NEMUSÍ!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.