Co dělají hvězdy seriálu ZOO, když netočí? Dovádějí u bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Co dělají hvězdy seriálu ZOO, když netočí? Dovádějí u bazénu!

Právě výrazné plavky Míšu na Gorana upozornily.
Právě výrazné plavky Míšu na Gorana upozornily. (Foto FTV Prima)

Je pěkné kvítko! Míša Pecháčková (18) využila prázdninové přestávky v natáčení seriálu ZOO a vyrazila s kolegy k bazénu. V nestřežené chvíli shodila do vody Gorana Maiella (21), představitele Vojty.

Nepřehlédnutelná barva jeho plavek Míšu, která se do té doby disciplinovaně podepisovala fanouškům, nažhavila. „Líbí se mi, když kluci nosí kraťasové plavky,“ svěřila se mladá herečka. Má ještě pár dní oddechu. „Pojedu s rodinou na chatu a vyrazím někam na výlet s kamarádkami,“ prozradila vesele.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Sid půjde o život A co její postavu po prázdninách čeká? „Sid bude v nové sezoně hodně akční, a to ji přivede k tomu, že jí půjde o život,“ rozpovídala se Míša. Její Sid si zk rát k a nedá pozor, ale risk je zisk, takže díky tomu se konečně pohnou i ledy lásky s Haďákem, kterého hraje Šimon Bilina (27).

Máma Sabina v akci Konečně se něco stane, jenže aby to neměla s láskou zase tak snadné, její seriálová maminka Sabina Laurinová (50) se jí začne plést do života. „Zkrátka se od ní v jednu chvíli nebude chtít hnout ani na krok!“ naznačuje další děj své postavy Pecháčková.

Kráska ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková: Nabídky na rande se jen hrnou!

Video se připravuje ...

Ze zahrady na jeviště

Míšu čeká už brzy zkoušení nového muzikálu Okno mé lásky s hity Petra Jandy (80). „Kvůli roli jsem byla u Lindy Finkové na zpěvu a zúčastnila jsem se také choreografického konkurzu,“ prozradila Pecháčková. Premiéra se chystá na 3. listopadu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.