Proutník Saudek: Podeváté otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proutník Saudek: Podeváté otcem!

Jan Saudek se stal před třemi měsíci už podeváté otcem. Ke svému dítěti se ale prý kvůli placení tučných alimentů nechce nyní znát.
Jan Saudek se stal před třemi měsíci už podeváté otcem. Ke svému dítěti se ale prý kvůli placení tučných alimentů nechce nyní znát. (Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek, archiv)

PRAHA – Světoznámý fotograf Jan Saudek (72), zasloužilý otec osmi dětí, má podle všeho opět o potomka víc! V září totiž porodila jeho exmilenka Petra Šupová (31) syna Jindříška a podle testů DNA je tatínkem právě Saudek!

Že je Šupová s extravagantním umělcem těhotná, deník Aha! informoval jako první již v únoru. I když to Saudek ze začátku popíral, později se několikrát veřejně k dalšímu otcovství přiznal. Podle důvěryhodného zdroje však ve chvíli, kdy došlo k narození miminka, Šupovou poslal k vodě!

„Poslala mu dopis, kde žádala legalizaci jejich společného dítěte. Mistr jí odpověděl velmi vyhýbavě s tím, že je v současnosti na mizině a že někdy napíše.“ tvrdí náš zdroj.

Důvodem má být prý hlavně to, že Saudkova jindy tolerantní přítelkyně Pavlína Hodková (27), se kterou má desetiměsíčního syna Matěje, je vzteky bez sebe! „O tom dítěti nic nevím. Ale kdyby tomu tak bylo, nechápu, proč bych měla být vzteklá. Vždyť by ten chlapeček byl bratrem mého Matýska,“ hájí se novinářka Hodková. Šupová ani Jan Saudek na naše otázky nechtěli odpovědět.

Testy DNA však mají Saudka z otcovství usvědčovat, a i to může být důvodem, proč všude rozhlašuje, že je na mizině. „Mistrova prohlášení o jeho náhlé hmotné nouzi jsou motivována snahou poněkud zkrátit nový přírůstek na jeho právech,“ je přesvědčen náš zdroj. Zdá se, že doma u Saudků nebude ještě hodně dlouho na nudu čas…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.