Saxána v slzách! Bolavá tragédie v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Saxána v slzách! Bolavá tragédie v rodině

Petra Černocká měla v covidu finanční strasti.
Petra Černocká měla v covidu finanční strasti. (Profimedia.cz)

Není snad větší ztráta, než přijít o dítě. Synovi Petry Černocké (72) bylo sotva pár hodin, když mu dotlouklo srdce. Důvodem byl špatně vedený porod. Lékaře ale neviní. Rozhodla se, že bolavé vzpomínky vytěsní. 

„Když se tahle strašně blbá věc stala mně, byla jsem předpřipravená. Umřela mi maminka, když mi bylo deset. Čili já měla ten šok už jednou za sebou,“ rozpovídala se Černocká v pořadu Miluše Bittnerové (44) Na kafeečko a dodala: „A když se vám tohle stane v deseti letech, že se na vás svět takhle vyprdne, tak ten krutý zásah prostě musíte vytěsnit. A já jsem mistr vytěsňování. Když se mi stala ta věc se synem, odcházela jsem z porodnice a říkala si: »Ano, nevyšlo to. Ale do roka to dítě mít budu.«".

Petra Černocká na pohřbu Vadima Petrova (†88): Patřila jsem do rodiny, naučil mě speciální recept

Video se připravuje ...

Ve třiceti letech Černocká Janu Vaculíkovi (82) porodila dceru Báru. Manželství sice nepřežilo zálety, ale dodnes oba pojí přátelství. „Předevčírem jsem byla na obědě s mým prvním mužem. Občas chodíme na obědy, šíleně si rozumíme. Navštěvuji ho a všechny jeho partnerky mě měly celkem rády. Já jsem jim podlejzala, aby mě pouštěly do domácnosti, protože když žárlí, tak vás tam nemusí pustit, že? S exmanželem si samozřejmě rozumíme víc než tehdy, byly tam nějaké ukřivděnosti. On mi dost zahýbal,“ řekla také bez skrupulí. 

Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
14. 7. 2022 • 08:49

Každý by si měl chránit soukromí, ale tady ne, vytáhneme všechno, hlavně, že se o nás píše , nicméně, vždy první manžel je nejlepší, vzpomínáme, ale srovnat nelze s tím dalším, je to smutné, nikdo nic nevydrží a hned se rozvádí,potom po letech přemýšlí, pozdě.

illenne
13. 7. 2022 • 11:25

Proč vytahovat staré rány. Také mi nepřijde příliš fér se zmiňovat o tom, že jí exmanžel dost zahýbal. Prostě to nevyšlo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.