Zase ta Agáta: Skandál v Óčku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zase ta Agáta: Skandál v Óčku!

Agáta Hanychová byla vždy rebelka, ale podle odborníků na moderování prestižních hudebních cen ještě nemá.
Agáta Hanychová byla vždy rebelka, ale podle odborníků na moderování prestižních hudebních cen ještě nemá.

PRAHA – Už se to zase blíží! Anketa Hudební ceny Óčka, ve které loni bodovala třeba Aneta Langerová, Ewa Farna či Dan Bárta, proběhne sice až 1. února, ale už teď jí hrozí pořádný skandál.


Organizátorům totiž moderování celé show odmítá jeden spíkr za druhým, a tak to vypadá, že se nakonec k mikrofonu postaví dcera Veroniky Žilkové, misska Agáta Hanychová (22)!

„Čerte, drž se svého kopyta,“ vzývají už prý i pekelné síly zaměstnanci Óčka, kteří se o možné angažovanosti modelky dozvěděli. Když totiž Hanychová naposled zkoušela experimentovat, tedy hrát, ve filmu Crash Road, výsledek strašil mnohé diváky v nočních můrách ještě dlouho po návštěvě kina. A teď moderování ankety, s nímž nemá modelka téměř žádné zkušenosti…

„Organizátoři teď mají pořádný problém, protože se nedohodli ani s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem, ani s Darou Rolins, která je odmítla ještě předtím, než se dozvěděla, že je těhotná a dokonce jim to nevzala ani Slovenka Adéla Banášová, která na Nově moderuje česko-slovenské Testy národa,“ tvrdí náš zdroj z Óčka. „A tak hledají další výrazné tváře a jednou z nich je i Agáta Hanychová, pro kterou by to byla velká šance. Jenže až na jednoho člověka ji jako moderátorku vedení stanice zatím odmítá,“ pokračuje náš zdroj.

„Samozřejmě jsme se s nějakými lidmi, které jsme si za moderátorským stolkem dovedli představit, oťukávali, ale z různých důvodů se naše představy lišily. A s kým nyní jednáme vám nemůžu, a ani nechci říct,“ tvrdí ve svém vyjádření tiskový mluvčí Óčka Stanislav Zdílna, který však oslovení Hanychové coby moderátorky nepopřel.

Óčko však kromě obsazení moderátorského mikrofonu řeší i finanční limity! „Minulý ročník údajně skončil s mankem statisíců korun, které pořadatelská agentura nakonec musela doplatit ze svého a nemyslím, že by nyní bylo peněz více,“ dodává náš zdroj. Přeloženo z »reklamštiny« - chceme kvalitního moderátora se známou tváří za co nejméně peněz! „Každopádně to bude pořádné překvapení!“ slibuje Zdílna a divákům nezbývá, než s ním s jistou dávkou ironie souhlasit.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.