Petr Štěpánek s manželkou: »Cinkli« se na večírku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Štěpánek s manželkou: »Cinkli« se na večírku

Petr Štěpánek a manželka Vlasta Janečková se pěkně rozparádili.
Petr Štěpánek a manželka Vlasta Janečková se pěkně rozparádili.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec Petr Štěpánek (59) s manželkou Vlastou Janečkovou skončili ve vinovém opojení. „Sedni si raději, bolí tě nohy,“ pobízel v neděli večer v Hudebním divadle Karlín svou ženu Petr Štěpánek.


Ten po sté repríze Producentů začal společně s manželkou koštovat to nejlepší víno a bylo vidět, že manželům chutná opravdu hodně.

Ještě že měla manželka Štěpánka Vlasta Janečková v neděli večer tak stabilní boty a žádné podpatky. V teniskách zvládla chůzi po konzumaci vína rozhodně lépe než v lodičkách. Kliknutím zvětšeteVzájemně se však s Petrem Štěpánkem ještě jistili a jeden druhého podpírali.

Kliknutím zvětšeteVánoční večírek, který následoval po sté repríze Producentů si nenechala ujít ani Světlana Nálepková (47). Její přítel David Radiměřský (33), který byl odsouzen za finanční podvody a pobyl si dokonce i ve vězení, se však za svou novou láskou málem nedostal. „Já jsem od Nálepkové,“ prosil u vchodu hostesky Radiměřský, které ho nechtěly pustit za herečkou. Kliknutím zvětšete„Prostě mě nahoře čeká Světlana, tak mě pusťte,“ vysvětloval pořád dokola Radiměřský a uspěl až po dlouhé chvíli.

Kliknutím zvětšeteSama bez doprovodu dorazila Ivana Chýlková, a protože řídila a musela se ještě dopravit do dalšího divadla, byla obdarována lahvemi vína. Její úsměv na tváři pak naznačil dost – vypadalo to, že má z lahví radost. Okamžitě je sbalila do tašky a uháněla pryč. Příjemný večer s moravským vínem si zřejmě dopřála až doma se svým přítelem Janem Krausem, a pořádně se při tom uvolnili...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.