Nekonečná nenávist Brejchové: Prodavačky div neplivaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Nekonečná nenávist Brejchové: Prodavačky div neplivaly

Jana Brejchová si proti sobě poštvala půlku národa
Jana Brejchová si proti sobě poštvala půlku národa (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Jana Brejchová (82) a Vlastimil Brodský (†81) platili za oblíbený pár showbyznysu. Když si potom jedna z nejkrásnějšíách českých hereček našla Jaromíra Hanzlíka (74), poštvala si proti sobě půlku národa. 

Brodský se s Brejchovou rozvádět  nechtěl. „Chtěl tichou dohodu, že spolu zůstaneme, a každý si budeme žít svůj život. Abychom pro veřejnost zůstali formálně manželé. Bylo to moje největší zklamání, myslela jsem, že má svou noblesu, ale tahle pokrytecká hra mě zasáhla. Odmítla jsem na ni přistoupit. A on mi tenkrát řekl: ‚Lidi tě odsoudí. Uvidíš, že na to doplatíš.‘ Dnes po letech chápu, jak to cítil. Že si nepřál radikální změnu, byl nejspíš unavený a nechtěl měnit rytmus svého života,“ popsala v knize Moje máma Jana Brčejchová její dcera Tereza. Sama ona na rozvod vzpomíná také s těžkým srdcem. Dodnes má v živé paměti, jak se k mámě otočil svět zády. 

„Jednou mi máma řekla, ať s ní jdu nakoupit do potravin, a já hrozně nechtěla. Prodavačky se na ni dívaly jako na vražedkyni a málem na ni plivaly. U toho jsem fakt nechtěla být,“ svěřila se v knize Tereza Brodská.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
beruna
27. 6. 2022 • 17:52

Jen sebestředné kecy, že každý v tomhle státě ten jejich rozvod nějak prožíval a div že si před ní neuplivl. Sebestřednost a pocit vlastní důležitosti v malém českém rybníčku. Jděte s tím do háje.

defakto
27. 6. 2022 • 09:21

... Tereza se jenom zviditelnuje přes svou matku !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.