Amber Heardová se hrabe ve slevách: Šetří na odškodné?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Amber Heardová se hrabe ve slevách: Šetří na odškodné?!

Amber Heard
Amber Heard (profimedia.cz)

Stále není jasné, zda Johnny Depp (59) odpustí Amber Heardové (36) povinnost vyplatit mu za pomluvy o domácím násilí odškodnění v celkové výši 193 milionů korun. Ale vypadá to, že herečka už začala pro jistotu trochu šetřit...

Nepřestala nakupovat úplně, ale už ji neoblékají ti nejslavnější světoví návrháři. Byla totiž spatřena se svou sestrou Whitney Henriquezovou (34) v obchodě diskontního řetězce TJ Maxx, který je proslulý nízkými cenami.

Vědci: Amber má nejdokonalejší tvář!

I když Amber možná přijde na buben, bude mít jednu věc, kterou jí příroda dala zcela zadarmo. Vědci totiž zjistili, že má ten nejkrásnější obličej na světě! K tomu závěru došli podle indexu krásy počítaného podle zlatého řezu hodnotícího poměr vzdáleností očí, rtů a tvaru obličeje. Podle této teorie Heardová dosáhla působivých 91,85 z možných 100 procent!

Tragický požár v Roztokách. Depp slaví, Heard platí! A horor v Praze bez elektřiny

Video se připravuje ...

Co je zlatý řez?

Index harmonie a symetrie známý už od starověku. Zlatý řez má hodnotu přibližně 1,618. Vznikne, pokud úsečku rozdělíme na dvě části tak, že poměr větší části k menší je stejný jako poměr celé úsečky k větší části (tj. a/b = (a+b)/a).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.