StarDance: Sexuální harašení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

StarDance: Sexuální harašení?

Michal Dlouhý byl pěkně rozverný! Na zkouškách StarDance přiznal, že jeho taneční partnerka Michaela Gatěková neustále nosí tanga.
Michal Dlouhý byl pěkně rozverný! Na zkouškách StarDance přiznal, že jeho taneční partnerka Michaela Gatěková neustále nosí tanga. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jedno velké erotické dusno! Tak se dají nazvat včerejší zkoušky na přímý přenos z taneční reality show StarDance... když hvězdy tančí.

Jedno velké erotické dusno! Tak se dají nazvat včerejší zkoušky na přímý přenos z taneční reality show StarDance... když hvězdy tančí.

Herec Michal Dlouhý (39) nejprve masíroval bolavý krk kolegyni Tatianě Vilhelmové (29). Krátce nato prohlásil, že jeho partnerka na parketu Michaela Gatěková (21) nosí neustále tanga. Jakpak to asi Michal ví? Sexuální harašení přepadlo i ženatého olympijského vítěze v akrobatickém lyžování Aleše Valentu (34), který se pořád pošťuchoval se svojí partnerkou Ivou Langerovou (26). Svůj rozkrok pak všem v sále i u televizních obrazovek ukázala i přes bolesti zad Tatiana Vilhelmová – udělala totiž rozštěp! A její partner Petr Čadek (28), který může na vdané herečce nechat oči, na to jen zíral. Herec Jiří Schmitzer (57), jehož taneční gatě pořád můžete dražit v internetové aukci, zase překvapil, jak dobře mu šel s partnerkou Simonou Švrčkovou (24) španělský tanec paso doble.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.