Záhorovský balil missku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Záhorovský balil missku

Julián Záhorovský s evidentním zájmem objímal finalistku letošního ročníku Miss ČR Soňu Dedíkovou.
Julián Záhorovský s evidentním zájmem objímal finalistku letošního ročníku Miss ČR Soňu Dedíkovou. (pro Aha – Igor Zehl)

BRNO – Julián Záhorovský (23), finalista první řady reality show Česko hledá SuperStar, ve středu vyrazil na lov! Účastnil se totiž finále soutěže krásy Brno Girl 2007. A celý večer propovídal s finalistkou letošní Miss ČR Soňou Dedíkovou (17)!

Julián Záhorovský (23), finalista první řady reality show Česko hledá SuperStar, ve středu vyrazil na lov! Účastnil se totiž finále soutěže krásy Brno Girl 2007. A celý večer propovídal s finalistkou letošní Miss ČR Soňou Dedíkovou (17)!

Kromě něj přišli okukovat krásné dívky také Petr Muk, který i zazpíval, nebo XXL moderátor Luboš Xaver Veselý. Ten se dokonce zhostil role průvodce celým finálovým večerem a podle přítomných hostů i pořadatele Jaroslava Ráce mu to šlo víc než dobře! Vítězkou soutěže, která se konala v brněnském Billiard clubu Ponrepo, se stala sedmnáctiletá studentka Nikola Vavříčková. Půvabná plavovláska se zelenýma očima má téměř dokonalé křivky – vždyť její míry jsou ukázkových 87-62-87!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.