Veronika Žilková: Místo pohřbu svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Žilková: Místo pohřbu svatba!

V těchto šatech se bude Agáta již brzy vdávat.
V těchto šatech se bude Agáta již brzy vdávat. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Místo pohřbu svatba. Veronika Žilková (45), zdrcena smrtí svého maličkého syna Melichar (†198 dní), ví, že život jde dál. A tak se její rodina rozhodla: Pohřeb malého Melichara nebude.

Místo pohřbu svatba. Veronika Žilková (45), zdrcena smrtí svého maličkého syna Melichar (†198 dní), ví, že život jde dál. A tak se její rodina rozhodla: Pohřeb malého Melichara nebude. Jeho rodiče, Veronika a Martin Stropnický si přáli rozloučit se se svým chlapečkem sami, jen se svými nejbližšími. A jakmile uplyne doba, po kterou věřící herečka nebude pořádat žádné oslavy, začnou chystat svatbu. Koho? Veroničiny dcery Agáty Hanychové (22) s Markem Šíšou (34)!

„Mohu říci jen to, že to bude do roka. Vím kdy, datum je ale zatím tajné,“ prozradila deníku Aha! Agáta s tím, že už ví i to, co si na svatbu oblékne!

„Budu mít na sobě šaty Heleny Bedrnové, ty, které jsem nedávno předváděla na akci Svatební šaty roku 2007,“ přiznala Agáta. „Navrhnout šaty pro Agátu pro mě byla velká výzva. Vzhledem k tomu, že je veřejným tajemstvím, že svatba s jejím přítelem je na spadnutí, byl výběr svatebních šatů pro Agátu aktuální. Proto jsem chtěla připravit takový model, ve kterém by se modelka cítila opravdu jako na svatbě a mohla si tak všechno vyzkoušet nanečisto,“ vyzradila Agátiny tajné plány už na akci Bedrnová. Vše směřuje k tomu, že Agáta své první »ano« řekne na jaře nebo brzy v létě. V těchto dnech je »česká Paris Hilton« na horách, kde se na čerstvém vzduchu zotavuje z plastiky rtů, při níž jí na pražské klinice Myclinik, proti vůli matky i nastávajícího ženicha, vyhladili horní i spodní ret.

Co se jejího brášky Melichara týče, ten se s tímto světem rozloučil bez obřadu. „Nebyl a nebude žádný pohřeb či obřad, ani nic takového. Máma si to nepřeje,“ dodává Agáta. Melichar byl tedy zřejmě uložen do rodinného hrobu pouze za účasti nejbližších a faráře. Velký církevní pohřeb v kostele v Úněticích, jaký měl na jaře Veroničin tatínek Václav Žilka (†82), se neopakoval. Smrt si v rodině Veroniky Žilkové snad už vybrala krutou daň, a teď se místo ní vrátí štěstí. Svatba čeká Agátu a společně s ní se možná znovu vdá i její máma Veronika. Vždyť s Martinem Stropnickým (50), jemuž kromě Melichara porodila i Kordulu (2) a který jí byl po boku i v nejtěžších chvílích života, to plánovali už dávno!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.