Herec Martin Písařík bavil kolegy: Rozléval víno a předváděl svaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Martin Písařík bavil kolegy: Rozléval víno a předváděl svaly

Martin si dovolil osahávačku.
Martin si dovolil osahávačku. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Výjezdní zasedání herců z chystaného muzikálu Slunce, seno, jahody před červnovou premiérou proběhlo na jedničku. Hvězdou pondělního dne byl rozhodně Martin Písařík (42). Představitel Šimona Pláničky řádil jako černá ruka a rozhodně mu patří titul »pařmen muzikálu«.

Pořádně si odpočinout a dopřát si dobré jídlo a pití vyrazili herci v čele s Martinem do vyhlášené restaurace šéfkuchaře Jaroslava Sapíka (69) v Klokočné. Role barmana a baviče se ihned chopil právě Písařík.

Ovíněný taneček

Napravený svůdník, jenž svého času nenechal na pokoji žádnou sukni, se o své kolegy staral opravdu vzorně. „Chopil se nalévání vína a ke každému druhu měl vtipnou průpovídku,“ sdělila Aha! návštěvnice akce. Po lehkém ovínění samozřejmě došlo i na taneček, ale ne se sličnou kolegyní, ale s kolegou! Zprvu to sice nejdříve vypadalo, že si pánové dají, jak by se řeklo v Hošticích »po hubě«, ale to bylo jen divadélko pro pobavení. Smíchu si ostatně všichni aktéři připravovaného muzikálu užili dost a dost a na další zkoušky si skvěle odechli. Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody se uskuteční 16. června v Hudebním divadle Karlín.

Party na Klokočné a rozjetý Martin Písařík

Video se připravuje ...

Chůva Škopková

Skvělé zabíjačkové hody a víno Broni Vajbara si vychutnávaly i představitelky legendární Škopkové Adéla Gondíková (48) s Ivou Pazderkovou (42), která při hrách chtěla Písaříkovi ustřelit ucho prakem. Dorazil samozřejmě i autor hudby, písní a libreta Ondřej Brzobohatý (39), jenž měl celé odpoledne úsměv od ucha k uchu. Své ženy vyvedl i Vašek Noid Bárta (41) a Gondíková se pak ráda chopila na chvilku role chůvy nejmladší Aničky (4 týdny).

Láska je láska! Hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.