Sukničkář Písařík! Plán na urovnání aférky na spadnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sukničkář Písařík! Plán na urovnání aférky na spadnutí

Martin Písařík
Martin Písařík (Herminapress)

Místo toho, aby si vážil té skutečnosti, že má zdravé syny a krásnou partnerku, se mu neustále zapalují lýtka. Martin Písařík (41) byl opět přistižen s neznámou brunetkou, se kterou se něžně držel za ruce a nepokukoval jí do očí zrovna kamarádsky. Co na to jeho partnerka, která mu porodila dva syny?

Martin Písařík byl opět načapán s jinou ženou a podle expres.cz si tak Martin pravděpodobně rozjel další aférku. Když praskla jeho předchozí nevěra, urovnal Písařík vztah se svojí partnerkou druhým dítětem. Čím si vyžehlí tento další přešlap? Svatbou? Bude mu Michaela tolerovat další aférky?

Martin Písařík asi zešílel: Doma nechal ženu, dva syny a za svých 250 tisíc odjel do Iráku!

Video se připravuje ...

„O svatbě mluvíme, říkáme si, co bychom tam asi tak chtěli, ale nikdy žádné datum přesně nepadlo, vlastně jsem ještě ani partnerku o ruku oficiálně nepožádal. My to ke vztahu nepotřebujeme,“ pověděl oblíbený herec, kterému věrnost podle expresu nic extra neříká. Písařík může být rád, že má tak tolerantní partnerku, která mu nedává pořádnou sodu... alespoň ne na veřejnosti. Podle zdroje z okolí herce, který zazářil například v Ordinaci v růžové zahradě, to nyní možná opravdu vypadá na veselku. „Vypadá to, že by do toho mohli praštit. Míša stále věří, že se dokáže změnit,“ prozradil blízký člověk páru.

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.