Písaříka málem odpráskli! Můžou vlastně vše, šokuje herec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Písaříka málem odpráskli! Můžou vlastně vše, šokuje herec

Herec Martin Písařík
Herec Martin Písařík (Instagram)

Na turecko-syrské hranici měl Martin Písařík (41) pořádně nahnáno. Dokonce chvilku hrozilo, že dostane kulku do čela! Co tam vůbec dělal a proč ta obava o život?

Herec v rámci natáčení cestopisného dokumentu Po jedné stopě tvrdě narazil! K nebezpečnému incidentu došlo na hranicích Turecka a Sýrie, když realizační tým použili dron. „To byla chyba. Obyvatelé té vesnice se zalekli, protože tam drony používají při shazování granátů a je to pro ně citlivá věc. V noci přijel ozbrojený vůz, vyskákali vojáci a oni to tam nemají tak, že by to s vámi řešili agresivně," popsal začátek dramatu Písařík na webu Expres.cz.

Video se připravuje ...

„Oni si s vámi dají čas a pak vás buď zastřelí, nebo pustí. Tak jsme si s nimi před mešitou dali čaj a nakonec se to vysvětlilo a dopadlo to dobře. Ale ten pocit, že o půlnoci přijedou ozbrojení vojáci a začnou s vámi něco řešit... Můžou vlastně vše. Probíhá tam válečný konflikt a vy jste v zóně, která je nebezpečná,“ oddychl si herec. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yarda
4. 8. 2020 • 19:45

Další, jehož IQ je nižší než dnešní datum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.