Kanye West ponižoval svou ex Kim Kardashian: Vypadáš jako Marge Simpsonová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Kanye West ponižoval svou ex Kim Kardashian: Vypadáš jako Marge Simpsonová!

Met Gala 2022: Kim Kardashian v šatech Marilyn Monroe
Met Gala 2022: Kim Kardashian v šatech Marilyn Monroe (Reuters)

Jsou okamžiky z manželství s rapperem Kanyem Westem (44), na které by Kim Kardashianová (41) nejraději zapomněla. Třeba když jí říkal, co si má oblékat a kritizoval její outfity. U jednoho modelu jí například vmetl: „Vypadáš jak Marge Simpsonová!“

„Dostala jsem se do bodu, kdy jsem ho žádala o radu ohledně všeho, i toho, co si obléknu. Dokonce i teď mívám záchvaty paniky, co si mám vzít na sebe,“ svěřila se Kim své sestře Khloé (37) v nejnovější epizodě reality show The Kardashians. Westovi se například nelíbily černé kožené šaty z kolekce SKIMS a Fendi, v nichž v roce 2021 přebírala cenu na Wall Street Journal’s Innovator Awards.

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu!

Video se připravuje ...

Když vstávala, rozjel se jí prý vzadu zip a málem ukázala své legendární půlky! „Volal mi a říkal, že moje kariéra skončila. A pak mi ukázal fotku Marge Simpsonové, která měla na sobě něco podobného...“ zavzpomínala. „Bývám kvůli němu dodnes nervózní,“ přiznala Kim, která přitom vypadá, že jí sebevědomí nechybí.

Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.