Dominika Hašková ve finále Eurovize: Raduje se i táta Dominátor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dominika Hašková ve finále Eurovize: Raduje se i táta Dominátor!

Dominika Hašková v Eurovizi.
Dominika Hašková v Eurovizi. (blesk)

Bojovnost má Dominika Hašková (27) v krvi! Ve čtvrtek večer na Eurovizi v italském Turíně předvedla se svou norskou kapelou We are Domi jedno z nejlepších vystoupení, a zajistila si tak postup do dnešního finále!

Táta Dominik Hašek (57) jí fandil u televize. „Mám velkou radost! A držím jí pěsti i ve finále,“ svěřil Aha! Dominátor, který v turínské hale nastoupil za Česko na olympiádě v roce 2006. Češi tehdy brali bronz, ovšem bez Haška, ten se zranil už po 9 minutách prvního duelu.

Dominika Hašková mluví o svém otci

Video se připravuje ...

Nicméně vychytal olympijské zlato v Naganu 1998 a v zámořské NHL získal dva Stanley Cupy s Detroitem. Pro zviditelnění ČR toho udělal hodně. „Doufám, že budu Česko reprezentovat stejně dobře jako táta,“ nechala se slyšet Dominika. Už teď má ale jedno prvenství jisté – ve čtvrtek vystupovala jako poslední, naopak v dnešním finále se v září reflektorů představí jako první!

Auta šampionů: Dominik Hašek popisuje, jak nepochopil, že by měl dostat BMW od Chicaga

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.