Pepíček Zíma má dnes 90. narozeniny: OSLAVY NADVAKRÁT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pepíček Zíma má dnes 90. narozeniny: OSLAVY NADVAKRÁT!

Josef Zíma
Josef Zíma (CNC_Jiří Hadač)

Nezapomentulený princ Radovan z pohádky Princezna se zlatou hvězdou i král české dechovky Josef Zíma dnes slaví úctyhodné 90. narozeniny! Gratulace přijímal už minulý týden při natáčení rozhlasového pořadu Tobogan.

Kromě moderátora Aleše Cibulky (45) mu přišli popřát herci Petr Kostka (83), František Němec (78), Naďa Konvalinková (71) či zpěvačky Yvetta Simonová (93) a Pavlína Filipovská (80), které si s jubilantem zanotují i tuto neděli na velkém narozeninovém koncertě v pražské Divadle U hasičů.

Josef Zíma slaví 90! Proč nemá rád označení "král české dechovky"?

Video se připravuje ...

„Bude tam spousta známých, kteří nebyli na Toboganu. Takže oslavy mám nadvakrát a ke mně domů snad ještě přijdou nějací gratulanti z řad příbuzenstva,“ prozradil dnešní oslavenec. Zájem o koncert je prý velký, fanoušci se těší i na plánovaná vystoupení na příští rok. Ani v takto požehnaném věku nemá zpěvák moc času na odpočinek. „Jednak píšu a natáčím pravidelné rozhlasové pořady, navíc mám teď dost vystoupení,“ vysvětlil Pepíček Zíma. Dlouhověkost dle svých slov »pobral« po dědečkovi, který se dožil 94 let!

Narozeniny, kam se podíváš...

»Bubu« je 70

Kulatiny má dnes také moderátorka a známá komička Zuzana Bubílková (70). „Narozeniny oslavím se svými nejbližšími,“ přiznala »Bubu«, že na velké oslavy si nepotrpí. „Ono není moc co oslavovat, spíš, že se člověk dožil,“ vtipkovala, přestože má i ona dlouhověkost v rodině. Její mamince je 91, a tatínkovi dokonce 94 let! Stejně jako Zíma se udržuje v kondici hlavně prací a aktivitou. Zastihli jsme ji na opalovacím lehátku mezi natáčeními. „Předtím si ještě zajdu na injekci vitaminu C. Chodím jednou za dva měsíce, za celou zimu jsem ani nezakašlala a zlepšila se mi pleť,“ pochvaluje si rozesmátá moderátorka.

Stále to je šarmantní dáma.

Půlkulatá Kubelková

Své 45. narozeniny oslavila Iva Kubelková (45) v rodinném kruhu s partnerem Georgem Jiráskem (64) a jejich dcerami Natálií (17) a Karolínou (13). Další oslava ji čeká ještě tento víkend. „George pro mě organizuje velkou oslavu, která proběhne u nás doma. Netuším, co se bude všechno dít, ale těším se na to moc. Přijde spousta našich přátel,“ prozradila Aha! krásná moderátorka primáckého Showtimu.

Kubelková oslavila narozeniny s rodinou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.