Lucie Zedníčková: Bože, ta je vyhublá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucie Zedníčková: Bože, ta je vyhublá

Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Svatební šaty by měly vyzdvihnout ženskou krásu, a ne ji potlačit jako v případě herečky Lucie Zedníčkové (39). „Bože, ona trpí anorexií!“ šeptali si v úterý mezi sebou lidé v publiku na akci Svatební šaty roku 2007, kde Lucie Zedníčková předvedla jeden z modelů.

Svatební šaty by měly vyzdvihnout ženskou krásu, a ne ji potlačit jako v případě herečky Lucie Zedníčkové (39). „Bože, ona trpí anorexií!“ šeptali si v úterý mezi sebou lidé v publiku na akci Svatební šaty roku 2007, kde Lucie Zedníčková předvedla jeden z modelů.

Návrhářka zcela opomněla fakt, že Zedníčková je kost a kůže a nedisponuje ani příliš velkým poprsím. Skutečně, nebyl to příliš hezký pohled. Trpí snad opravdu Lucie poruchou příjmu potravy, nebo je vážně nemocná? „Ne, ne, ona je takhle hubená pořád. Normálně jí, ani není nemocná,“ tvrdil deníku Aha! její manžel Vítek Pokorný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.