Příjmení Rubešová je herečce souzené: Morávková se objeví v 1. MISI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příjmení Rubešová je herečce souzené: Morávková se objeví v 1. MISI!

Bydlení Dany Morávkové: Knihovna a obraz
Bydlení Dany Morávkové: Knihovna a obraz (Foto: T. Tran, R. Klejch, archiv)

Skalní příznivci seriálů si ji ještě pamatují jako Andreu Rubešovou z Rodinných pout. Dana Morávková (50) se dnes poprvé objeví v seriálu 1. MISE a znovu jako Rubeška. „To, že opět hraju Rubešovou, je nejspíš jen shoda náhod,“ míní Dana. Jinak prý postavy nemají nic společného.

S matkou v 1. MISI ale podobný osud spojuje přímo Morávkovou. „Hraju maminku Radúze Máchy alias frekventanta Honzy Rubeše, Vlastu Rubešovou. Jsme se Zdeňkem Podhůrským takoví nadšení rodiče. Našemu synovi jde o to, aby se dostal do Amsterodamu, jsme šťastní, že se mu to daří, a přejeme mu, aby se tam dostal, protože tím jde v našich šlépějích,“ přibližuje roli herečka. A hned vysvětluje, co ji osobně pojí s Vlastou.

„Syn, kterého bezmezně miluje a který se taktéž rozhodl pro studium v zahraničí,“ vypráví s tím, že jejich potomek studuje v Anglii. A ten seriálový chce být tím nejlepším vojákem a touží se vyšvihnout vysoko. „Myslím si, že každá maminka za svým dítětem, pokud mají zdravý vztah, stojí a podporuje ho. Já samozřejmě nemohu svému synovi pomoci, a to ani tomu svému, ani tomu seriálovému, ale podporuji je oba,“ říká Morávková, která se na roli vojandy poctivě připravovala.

Dana Morávková: Kterému kolegovi strhla kalhoty, pod kterými byl naostro?

Video se připravuje ...

„Když jsem dostala tuto příležitost, těšila jsem se na to, že budu mít zelený kostým, učila jsem se salutovat a dívala jsem se na videa s panem Petrem Pavlem, kterého obdivuji a moc si ho vážím,“ netají se Dana obdivem k prezidentskému kandidátovi s nímž měla šanci se jednou osobně setkat. „Pro mě je voják na úrovni,“ dodává na adresu armádního generála ve výslužbě. Její postava přijíždí na slavnost při příležitosti povýšení syna do hodnosti nadporučíka a vůbec netuší, co ji v Rubavě kromě toho čeká. A že toho není málo. Její syn totiž čeká dítě s mladičkou přítelkyní v podání Amélie Pokorné (17)...

Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.