Collinsová kontra Seymourová: Válku odstartovala jediná poznámka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Collinsová kontra Seymourová: Válku odstartovala jediná poznámka

Jane Seymour
Jane Seymour  (profimedia.cz)

Jak málo stačí k tomu, aby si ženy vjely do vlasů, ví filmové legendy, herečky Jane Seymourová (71) a Joan Collinsová (88). Třebaže si jiné ženy v jejich věku váží klidu a neřeší malichernosti, hollywoodské veteránky i nyní umí tasit drápky kvůli prkotinám. Co je nenechalo chladnými?

Vše se točí okolo estetických zákroků, které u hereček nejsou obecně ničím neobvyklým. Některé podstupují úpravy proto, aby byly stále obsazované do zajímavých filmů, nejlépe jako hlavní postavy.  Některé herečky jsou, co se kosmetických zákroků týče, více sdílné, některé méně. Jiné zase popírají, že by si jakkoli nechaly zasáhnout do kůže, a to včetně Jane Seymourové, která je na to náležitě pyšná.

Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy?

Video se připravuje ...

„Jsem v Hollywoodu výjimečná tím, že jsem nepodstoupila žádnou plastickou operaci. Znám jen jednu další herečku, která také nemá žádné vylepšení. I když teď už možná ano,“ prozradila deníku Daily Expres, jak informoval web iDnes.cz. „Cítím, že jako herečka potřebuji mít všechny části obličeje kvůli výrazu dokonale pohyblivé. A jsem v životní fázi, kdy mi nejde jen o to, abych vypadala dokonale. Jde hlavně o to, abych dobře hrála danou postavu,“ rozvedla své prohlášení bývalá Bond girl.

Háček je v tom, že to byla právě ona, kdo se v minulosti netajil liftingem a zvětšením prsou. „Nikdy jsem neměla velké poprsí. Museli mi udělat menší implantáty, ale chtěla jsem hlavně zpátky původní tvar prsou,“ vysvětlila dříve herečka, která po porodu dvojčat chtěla zpět svou původní postavu.

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

Nejenže se tedy nyní chlubila tím, že je její tělo estetickými zákroky nepolíbené, ale navíc samu sebe zařadila mezi údajně nevelké množství žen, které se též rozhodly stárnout s grácií. To se ovšem nelíbilo její o sedmnáct let starší kolegyni, která se neváhala hrdé prohlášení Seymourové nabourat. „Jsem jedna z mnoha hereček v Hollywoodu, která nikdy nepodstoupila žádný estetický zákrok,“ reagovala tak ve snaze informovat veřejnost i patrně Jane o tom, že herečky, které se stárnutí nebrání, nejsou ve filmovém průmyslu vzácností.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.