Šíp sepsul divačku: Dobytek? To jste řekla o mně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šíp sepsul divačku: Dobytek? To jste řekla o mně?

Karel Šíp nevěřil svým uším!
Karel Šíp nevěřil svým uším! (ČT)

Během posledního dílu Všechnopárty řešil moderátor s Jaroslavem Svěceným (61) astronomické částky za housle a jejich následné zabezpečení v bankovních trezorech. Přitom Karel Šíp (76) zaslechl poznámku jedné z divaček, kterou si s humorem svým vlastním vyložil jako urážku své osoby.

„V trezoru v bance, doma to nemám. Neptej se v jaký, prostě v bance," odvětil Jaroslav Svěcený na dotaz Karla Šípa, kde že uchovává drahé houslové skvosty. „V ruský?" smečoval v rámci aktuální situace Šíp obratem, pak se však zarazil a směrem do první řady dotčeně pronesl: „Paní, co jste to řekla? To je dobytek, to jste řekla o mně?

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...

„Můžu se zastat divačky? Já jsem slyšel slovo nedobytný. Já mám také to levé ucho od toho hraní trošku slabší," vystoupil na obranu neprávem obviněné ženy z první řady houslový virtuos. „Já má obě dobrý, nevím o čem mluvíš," kontroval nakvašeně moderátor Všechnopárty, přičemž to není rozhodně první takový případ spojený s jeho možnou nedoslýchavostí.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
1. 2. 2023 • 22:09

janakveton; A co si potom ty? Korunovanej? Nelíbí se ti to, no tak na to nekoukej! To tě nenapadlo? Šíp byl a je stále dobrý, ty se dívej na Jablonského, ten každého pouráží a zesměšňuje, to bude asi tvá parketa!

petersonick
1. 2. 2023 • 20:04

Pan Šíp neví,kdy skončit,má mladší ženu,tak peŇažky sú treba,tak se musí otáčet.

Yvetta Zlínská
1. 2. 2023 • 07:27

To je pravda. Krausův styl té jeho show je divný.

-bello-
28. 4. 2022 • 13:34

Koukám na Krause / ale jen ze záznamů, na pravidelné koukání TV já nemám.Akční lidi prostě sezením u TV trpí, takže se netrápím, ale pro přehled, abych věděla se kouknout na 5 min na lecos musím.emám už ráda takové sousedské klábosení, jako je u Šípa a u Krause si vyberu tak 2-3 pořady z 20. Šípovi se nemůže upřít, že tady v Česku udělal kus dobrý práce.enže někdy už je taky lehce lascivní a to Kraus nikdy.
Nebudu na koukat, ale jestli asociačně navedl směrem co ruský-to zákonitě dobytkový, dobytek -Putin, pak mě děsí, že tohle všechno je dovoleno a říct ukrajinský - ... Zelensky ... td td td se doplnit nesmí !

mbmb
27. 4. 2022 • 11:07

Je to stále slabší,jako by existovali herci i zpěváci pár kousků stále dokola! Starý hluchý Šíp,trapný Kraus, Hanička,Helenka ,Dáda ,huhnavy Janda, socikovy J.Dvorak a jeho otrepane veselé prihody

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.