Saša Rašilov ve Tváři: Láska je láska i s Gondíkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Saša Rašilov ve Tváři: Láska je láska i s Gondíkem

Saša Rašilov měl na pomoc Dalibora Gondíka.
Saša Rašilov měl na pomoc Dalibora Gondíka. (Foto TV Nova)

Fakt se toho nebojí. Saša Rašilov (49) připravil Lucii Bílé, která včera oslavila 56. narozeniny, originální dárek. Převlékl se do kůže české Slavice. A před televizní kamerou! Diváci se mají v neděli večer v pořadu Tvoje tvář má známý hlas nač těšit.

Maskéři Sašu vyšňořili přesně v duchu písničky Láska je láska.  Vzpomínáte, jak v klipu z roku 1992 vypadala sama Lucie Bílá? Tak vězte, že na hercově nose přibyly roztomilé pihy a z paruky vyrobili rozpistilé culíčky. Nezapomněli ani na černě nalakované nehty, které Lucka před dvaceti lety nosila. Červená rtěnka pak dokonalou proměnu završila. 

Otec čtyř dcer Saša Rašilov (49) štěstím bez sebe: Stal se dědečkem!

Video se připravuje ...

Rašilov v tom naštěstí nezůstal sám. Na pomoc mu přispěchal Dalibor Gondík (52) coby Ilona Csáková (51). „Dáda je taková moje jistota,“ pochvaloval si při natáčení Saša. „Lepší Ilonu bych stejně nenašel. Navíc, Dalibor byl už od konzervatoře mou hudební ikonou,“ prozradil herec. „No, a teď bude z ikony Ilona,“ zažertoval.

Československé hity

Sedmá epizoda televizní soutěže je složená ze samých českých a slovenských hitů. Osmička účinkujících, kteří Rašilova doplní, ve složení Monika Absolonová (45), Václav Kopta (56), Iva Kubelková (44), Denisa Nesvačilová (30), Martin Carev (23), Nikita Machytková (17) a Denis Šafařík (28) si tak vezme na paškál naše hvězdy a oblíbence od východních sousedů.

Láska je láska! Hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Video se připravuje ...

Zlatá Slavice už podruhé: Kubelková dostala umělou dáseň

V show TV Nova je proměna v Lucii Bílou oblíbenou, před měsícem se jí zhostila Iva Kubelková (44). „Měla jsem nasazenou umělou dáseň, která byla větší než moje, a tím pádem zmenšila moje zuby. Ve výsledku to pak vypadalo neuvěřitelně. Musím říci, že maskéři jsou neskutečně šikovní,“ dodala Iva s tím, že s umělou hmotou v puse se jí trošku hůře zpívalo, ale dala do písničky Tygřice vše.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.