Markéta (47) je potřetí těhotná: Miminko místo vnoučat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Markéta (47) je potřetí těhotná: Miminko místo vnoučat!

Těhotenství tajila až do šestého měsíce.
Těhotenství tajila až do šestého měsíce. (Foto Aha! – David Kundrát)

Markéta Muzikářová (47), hvězda tria Inflagranti, které doprovází na koncertech Josefa Vojtka (56) nebo Václava Noida Bártu (41), je potřetí těhotná! O miminko se s manželem dlouho snažili, proto těhotenství tajila až do šestého měsíce.

I když je maminkou dvou dětí, syna Nicolase a dcery Victorie, moc toužila po ještě jednom dítěti. S manželem se snažili pět let a konečně to klaplo. „Jsem v očekávání. A že ty malé housličky u nás doma ještě do třetice využijeme. Protože se rozrosteme a bude nás doma konečně pět. Tedy, dá-li pánbůh. Znáte to. Dokud se miminko nenarodí, nic není jisté. A zvlášť v mém věku, kdy mi někteří poradili, že už bych spíš měla čekat na vnoučata,“ pochlubila se na sociální síti Markéta.

Se synem Nicolasem a dcerou Victorií.

Houslistka chtěla jiný stav dlouho tajit, ale prozradily ji kila navíc a bříško. „Ne, nejsem tlustá, ale ano, jsem těhotná – tedy tlustá jsem také trochu, 8 kg nahoře je znát. A moc se na miminko těšíme! Přece jen jsme na něj dlouho čekali, je hodně vytoužené. I když v mém věku spíš už nečekané. O to větší nám to doma dělá radost,“ netají se houslistka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.