Záhadná nemoc Donutila: Za tři týdny byl by zřejmě konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Záhadná nemoc Donutila: Za tři týdny byl by zřejmě konec

Miroslav Donutil
Miroslav Donutil (Marek Pátek)

Populární herec si sáhl doslova na dno! Zdravotní problémy v podobě záchvatů bezvědomí umělce skoro připravili o život, lékaří dodnes konkrétně neví, co jednasedmdesátiletého Miroslava Donutila po léta ničilo!

„Jednalo se o nějakou neurologickou, blíže nespecifikovanou nemoc, byla dost závažná a dlouhá, trvala přes pětatřicet let. Existují záchvaty, při nichž se jen na chvilku zahledíte, ale i takové, kdy upadáte do bezvědomí. A to se stávalo i mně. Diagnózu jsem se nikdy nedozvěděl. Kdybych měl skutečnou epilepsii, nejspíše bych nemohl vykonávat svoje povolání,“ okomentoval tajemnou chorobu Miroslav Donutil.

Půvabná manželka Miroslava Donutila: Postavu má jak dívenka!

Video se připravuje ...

„Tehdy se můj stav velmi zhoršoval. Pepa Vinklář, rozporuplná osobnost, který znal všechny doktory, mi jednoho doporučil. Když jsem tam přišel, byli v šoku, jaké léky mi předchozí lékařka předepsala, aniž by mě předtím vyšetřila. Sdělili mi, že pokud bych přišel za tři týdny, byl by zřejmě konec, bylo by už pozdě,“ šokuje herec na webu Ženy.iprima.cz.

Hvězda filmu Atlas ptáku Miroslav Donutil: Milenkám bych jméno nevybíral

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dejavu26
6. 3. 2022 • 11:08

Donutil má epilepsii. U té je zakázán alkohol. Na jedné fotce mu manželka rve na nějakém večírku z ruky lahev sektu a hádají se. Podle toho, jak tu mlží, to vypadá, že si prostě epilepsii nechce přiznat, protože se nechce omezovat a dodržovat životosprávu. Pokud se jí podařilo lékařům kompenzovat léky a on už pobral rozum a hlídá se, nemusí s tím mít žádné problémy.

blankaflexi
6. 3. 2022 • 09:28

TONY ...naprostý souhlas,komedianti jsou neskutečně přepláceni,
zajímalo by mně z čeho jsou placeni ?,přiblé reklamy to nemohou
jistit !! a hamižný nenasyta Donutil je vzor veškeré nanažranosti !!

-bello-
6. 3. 2022 • 00:56

To jsem se toho dozvěděla!
Upadal do bezvědomí, ale nikdy ne v práci a doktorka by ho zabila do 3 neděl, kdyby se na něho nekoukl doktor jiný. Záchvaty nemá díky novému léku , nebo jakože samy zmizly taky neříká ?
Byl fajn, ale už mě nebaví.

mbmb
5. 3. 2022 • 09:23

Ať hraje co hraje je to slabé,takový socikovy čumák.Byl dobry v Peliskach i Baronech.A souhlas viz nize

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.