Dcera Waynea Gretzkého 8 let po zásnubách: Divoký konec svobody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dcera Waynea Gretzkého 8 let po zásnubách: Divoký konec svobody

Paulina Gretzky dcera slavného hokejisty.
Paulina Gretzky dcera slavného hokejisty. (Profimedia/Instagram)

V Karibiku bylo pořádně rušno. Na Svatém Bartoloměji přistál tryskáč plný krásných žen a luxusních dárků. Prostopášná dcera slavného táty, modelka Paulina Gretzky (33) se divoce loučila se svobodou!

Tak se konečně dočkala! Paulina je přes osm let zasnoubená se světovou golfovou devítkou Dustinem Johnsonem (37), s nímž má syny Rivera (4) a Tatuma (7), ale rozlučku měla až letos. Bylo patrné, že se na tuto událost pořádně těšila a připravila! „Partička devíti lidí bydlela v soukromé vile, která měla bazén s výhledem na moře a vlastní barové menu na počest jejich pobytu,“ popsal akci na Svatém Bartoloměji deník Daily Mail.

CNN Prima NEWS slaví Jágrovy padesátiny. Speciální vysílání i návrat Jaromíra k Ivě Kubelkové

Video se připravuje ...

Dcera slavného hokejisty Waynea Gretzkého (61) byla ke svým hostům velmi štědrá. Každý z nich dostal například lahev tequilly, za kterou si v obchodě účtují 3500 korun, nebo kabelky, jež koštují 46 000 korun za kus. Zamilovaný pár by se měl brát v pětihvězdičkovém hotelu na »ostružinové farmě« v Tennessee, přesné datum však neprozradil. Každopádně sňatek Dustina a Pauliny, jedna z nejočekávanějších sportovních svateb, se očividně blíží!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.