Sylvester Stallone (74): Prodává barák za 2,8 miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sylvester Stallone (74): Prodává barák za 2,8 miliardy!

Slavný herec Sylvester Stallone
Slavný herec Sylvester Stallone (Instagram Sylvestera Stalloneho)

Jako boxer Rocky Balboa rozdával svým protivníkům rány v ringu. A pořádná »rána« je i cena, za kterou teď americký herec Sylvester Stallone (74) prodává svoje sídlo v Beverly Hills. Chce za něj závratných 130 milionů dolarů, tedy téměř 2,8 miliardy korun!

Bývalý akční hrdina s přezdívkou Italský hřebec a jeho manželka Jennifer Flavinová (52) si řekli, že už mají dost života v Kalifornii a stěhují se do Palm Beach na Floridě. Kromě sousedů je čeká i loučení s opulentním sídlem, jež se rozhodli opustit. Pozemek v kopcích o rozloze 4000 metrů čtverečních, ze kterého je fantastický výhled na Los Angeles a okolní kaňony, si »Sly« pořídil v 90. letech minulého století. Krátce poté si na ploše 1950 metrů čtverečních nechal vystavět zbrusu nový dům, k němuž vede dlouhá příjezdová cesta. Nechybí v něm osm ložnic a 12 koupelen. A aby bylo jasno, komu dům říká »pane«, u klenutého okna v pracovně se tyčí obří socha Rockyho s triumfálně zdviženýma rukama v boxerských rukavicích. Samozřejmostí je velký bazén hned vedle domu, opodál se pak rozprostírá golfové hřiště.

Hvězdní sousedé

Lákadlem na dům ve městě andělů rovněž mohou být i sousedé zvučných jmen, mezi něž patří mj. americký herec Denzel Washington (66), popový zpěvák Justin Bieber (26) s manželkou/modelkou Hailey Baldwinovou (24), komici Eddie Murphy (59) a Paul Reiser (64), britský zpěvák Rod Stewart (76), herec Mark Wahlberg (49) či jeden z nejlepších basketablistů historie Magic Johnson (61)

Vlastní přístav i pláž

Stallone, který před kamerou strávil více než 50 let, se chce na stará kolena usadit v důchodovém ráji, jak se Floridě přezdívá. Dům v Palm Beach si prý koupil už loni a dal za něj bezmála 760 milionů korun. Oproti rezidenci v Los Angeles je o něco skromnější, nabízí »pouze« sedm ložnic a 10 koupelen. Kromě nich tam ale je i obrovská kuchyň s jídelnou, posilovna, vinotéka a velká knihovna. A i když před domem stojí bazén, mnohem lepší koupání skýtá Atlantský oceán, do kterého má herec přístup rovnou ze zahrady. Navíc kromě vlastního přístavu má Stallone k dispozici i soukromou 76 metrů dlouhou pláž. To vůbec není špatný důchod, co říkáte?!

Snímky najdete v tištěné verzi Aha! 26.1.2021



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.