Nenaplněná touha Burešové: Kdyby mě oslovili, neváhala bych | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nenaplněná touha Burešové: Kdyby mě oslovili, neváhala bych

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Krásná zpěvačka a herečka, Eva Burešová (28), se ve třetím ročníku show Tvoje tvář má známý hlas představila v roli porotkyně. A ačkoli to pro ni byla obrovská výzva a zkušenost, prozradila, že by přeci jen měla ještě jedno přání...

Eva Burešová kromě zpěvu miluje i tanec. Kdyby ji proto oslovili ze StarDance, bylo by jasno. „Zatím mě neoslovili, ale kdyby k tomu došlo, už tam jsem a piluju taneční kroky. Tu show miluju a sleduju už spoustu let. Má to obrovskou úroveň a prestiž a je pořád na co koukat. Kdyby mě oslovili, neváhala bych,“ prozradila Super.cz.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Při té příležitosti se rozpovídala i o tom, jak náročné pro ni bylo hodnotit účinkující v Tváři. „Pro mě je těžké říkat jim, jak co dělají nebo nedělají, zvláště když jsou to tak velké české pěvecké hvězdy. Ale já nejsem taková, abych říkala něco jen proto, abych vypadala, že jsem hrozně chytrá. To nedělám. Ale myslím si, že přece jen o té hudbě a tanci něco vím, takže hodnotit můžu. Ale nechci ze sebe dělat něco víc. Ale baví mě to a ráda bych si tam aspoň jednou zase vystoupila,“ prozradila. 

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.