Hutka vydělává na Nohavicovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hutka vydělává na Nohavicovi

Jaroslav Hutka se nebrání tomu, aby na své nenávisti k Nohavicovi vydělal pár korun.
Jaroslav Hutka se nebrání tomu, aby na své nenávisti k Nohavicovi vydělal pár korun. (Aha! – Marti Pekárek, Marek Pátek)

PRAHA – Velký ohlas veřejnosti na písničku Jaroslava Hutky (60) Udavač z Těšína, ve které útočí na svého mnohem úspěšnějšího kolegu Jaromíra Nohavicu (54) kvůli jeho spolupráci s StB, inspiroval bývalého imigranta k nápadu, jak svůj protestsong zpeněžit!

Velký ohlas veřejnosti na písničku Jaroslava Hutky (60) Udavač z Těšína, ve které útočí na svého mnohem úspěšnějšího kolegu Jaromíra Nohavicu (54) kvůli jeho spolupráci s StB, inspiroval bývalého imigranta k nápadu, jak svůj protestsong zpeněžit!

V prodejnách Levné knihy se totiž už objevil za 29 korun singl s touto písničkou v rudém obalu se žlutou pěticípou hvězdou a červeným srpem a kladivem. Kromě již zpopularizované písně o Nohavicovi si posluchači mohou pustit i písničky Oliheň a Mrholí. Hutka jistě doufá, že se díky své nenadálé popularitě začne o jeho tvorbu zajímat mnohem širší publikum, než měl doposud…

Sám Nohavica s veřejností na téma své spolupráce s komunistickou státní bezpečností nekomunikuje, pouze se k problému krátce vyjádřil na svých internetových stránkách. Tvrdí, že velká část jeho udání jsou smyšlené věci důstojníka, který jeho hlášení sepisoval. Trnem v Hutkově oku je zejména údajné donášení na legendárního zesnulého písničkáře Karla Kryla, jehož se měl Nohavica dopustit po svém setkání s Krylem po vystoupení ve Vídni v létě 1989.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.