Přísný verdikt nad Chýlkovou! Známý herec si nebral servítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přísný verdikt nad Chýlkovou! Známý herec si nebral servítky

Ivana Chýlková
Ivana Chýlková (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, David Kundrát)

Ivana Chýlková (58) se coby někdejší studentka Akademie múzických umění údajně příliš nesnažila. Alespoň to vyplývá z hodnocení jejího profesora Jana Přeučila (84)!

Studijní hodnocení Ivany Chýlkové z roku 1981 zveřejnil Aleš Cibulka během vysílání svého Toboganu. A co v něm vlastně stojí? „Bohužel, její studijní morálka nebyla taková, jak by odpovídalo jejím talentovým předpokladům. Své nedostatky a potíže odstraňovala velmi liknavě. Z těchto důvodů byla klasifikována v zimním semestru známkou dobře," drsně ohodnotil svou žákyni pan profesor Jan Přeučil.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
snehulak
1. 2. 2022 • 13:44

Vzpomínám jak nás přátelé manželky poslali někdy ve třiadevadesátém na film Dobré světlo. Ivana hraje hlavní roli! U nás v Praze šel dřív. Nejspíš by nás neposlali, kdyby ho viděli. Taktně na tu nahatou Ivanu ale nikdy nepřišla řeč.

neznalek88
28. 1. 2022 • 20:19

No, ona ta Chýlková nebude žádná přebornice asi v ničem. Nevaří a vlastně ani vařit neumí, o úklidu domácnosti také v jednom rozhovoru říkala, že jí to nebaví a proto jej nedělá. No a jako herečka? Takový slabší průměr a hezká také moc není.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.