Poláková po rozchodu změnila image: Bez Lišky je z ní kočka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poláková po rozchodu změnila image: Bez Lišky je z ní kočka

S Pavlem se rozešli už před třemi roky.
S Pavlem se rozešli už před třemi roky. (Foto Instagram. com)

Vrátila se k přirozenosti a zkrásněla! Bára Poláková (37) experimentovala vždy jen s délkou vlasů, jinak si blond odstín stále zachovávala. Po oficiálním prohlášení o konci vztahu s hercem Pavlem Liškou (49) ale změnila herečka i barvu vlasů a neuvěřitelně jí to sekne.

„Nedávno jsme si s kadeřníkem povídali o tom, že mě přestává bavit ta světlá barva. Respektive, že jsem neměla dlouho moji přirozenou barvu. A tak jsem od včera hnědovláska a je mi v tom dobře!“ pochlubila se Poláková. Povedená proměna dopadla na jedničku, a Bára tak rozhodně nebude mít o nápadníky nouzi, i když své soukromí si bedlivě chrání.

Z blondýnky se Bára proměnila v hnědovlásku.

Netradiční rozhodnutí po rozchodu herců! A Depp oslní festival ve Varech

Video se připravuje ...

S Liškou dokázali tři roky tajit, že už netvoří pár! „My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně. Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit. Zpevnit se,“ řekla Poláková v rozhovoru pro magazín Reportér. Herci jsou ale především rodiči dcer Ronji (5) a Riky (4), a loňské Vánoce tak strávili jako rodina na horách.

Michaela Kuklová po rozchodu se vrhla do práce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.