Ochrnutý Jančařík (46) k nepoznání: Rodina čeká na zázrak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ochrnutý Jančařík (46) k nepoznání: Rodina čeká na zázrak

Tatínek Petr je synovi velkou oporou.
Tatínek Petr je synovi velkou oporou. (Foto herminapress.cz)

Naděje neumírá! Po dlouhé době se objevil ochrnutý Michal Jančařík (46) na veřejnosti. Na premiéru snímku Srdce na dlani ho doprovodil táta Petr Jančařík (70), který neztratil naději, že se jednou jeho syn opět postaví na nohy.

Na slavnostní večer v pražské Lucerně bývalého moderátora počasí na Nově pozval režisér snímku Martin Horský (44), ale pravý důvod vyšel najevo až po začátku promítání. Na Michala Jančaříka čekalo překvapení. „Když se na plátně objevil hlavní představitel Vladimír Polívka na kolečkovém křesle, bylo nám vše jasné. Míša začal hned sledovat, jak mu to jde a jestli s ním dokáže přirozeně zacházet,“ řekl Aha! Petr Jančařík. „Hledal nějaké chyby, ale žádné tam nebyly. Vladimír se té role zhostil prostě skvěle,“ dodal.

Komedie Srdce na dlani ve filmu "o filmu"

Video se připravuje ...

Rodiče na stráži

Jančaříkovi zase obdivují, jak se jejich syn nejen stihne věnovat rodině, především dcerám Julii a Sofii, ale je i velmi pracovně vytížený. „Pořád hodně dabuje, moderuje, a ještě stihne chystat letní festival. Teď si alespoň dopřeje třítýdenní rehabilitační pobyt,“ prozradil Petr, kterého doplnila jeho žena. „Michal ještě najde sílu dodávat odvahu i nám. Říká, že jediný rozdíl mezi ním a námi je v tom, že my můžeme stát a on jen sedí. Ale my pořád čekáme na zázrak,“ uvedla Miroslava Jančaříková.

Ochrnutý moderátor Michal Jančařík: Život na vozíku ho mění k nepoznání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
20. 1. 2022 • 13:49

Jeden z mnoha smutných příběhů. Michal Jančařík tolik chtěl se svými dětmi sportovat a nebo alespoň aby mohl chodit. Přeji mu zdraví a rodinné pohody, alespoň že má tu milující rodinu.

jarmilah
20. 1. 2022 • 09:46

-bello-
19. 1. 2022 • 22:48

K tomu se nedá nic říct.Jít na transplantaci ledviny a probudit se s porušenou míchou je šílený.
Mně je ho strašně líto.

aveneta
19. 1. 2022 • 12:23

Jeho potkal smutný osus....ale obdivuji jeho sílu vše zvládnout a užít si života, který máme každý jen jeden. Velmi opravdu velmi mu přeji energii a hodně krásných zážitků a pocitů

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.