Luděk Sobota: Konec depresí! Budu v televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Luděk Sobota: Konec depresí! Budu v televizi!

Televizní nabídka nalila Luďku Sobotovi opět optimismus do žil a pořádně mu zlepšila náladu.
Televizní nabídka nalila Luďku Sobotovi opět optimismus do žil a pořádně mu zlepšila náladu. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Konec depresí! Komik Luděk Sobota (64) se možná dočká triumfálního návratu na televizní obrazovku. Nejsledovanější tuzemská televize Nova ho totiž oslovila s tím, zda by nechtěl spolumoderovat připravovaný pořad o českých celebritách.

Konec depresí! Komik Luděk Sobota (64) se možná dočká triumfálního návratu na televizní obrazovku. Nejsledovanější tuzemská televize Nova ho totiž oslovila s tím, zda by nechtěl spolumoderovat připravovaný pořad o českých celebritách. „Teď budu mít na Nově schůzku, kde bych se měl o celém projektu dozvědět více,“ prozradil deníku Aha! sám Sobota.

Populární komik nedávno přiznal, že bojuje s těžkými depresemi, a fakt, že už několik let se neobjevuje na televizních obrazovkách, mu na náladě nepřidal. Teď ovšem bude všechno jinak a se Sobotou se možná budeme setkávat na obrazovkách nejsledovanější televize v zemi každý týden! „Mělo by jít o pořad o českých celebritách. Natáčet by se měl v nějakém baru, kde bych hrál barmana, který dění v českém showbyznysu nějak vtipně glosuje,“ naznačil Sobota. „Víc opravdu nevím,“ dodal tajemně.

Pro Sobotu je taková nabídka doslova světlem na konci tunelu. Poslední dobou totiž jako umělec nezažíval zrovna vyvedené období. Ze svého Směšného divadla musel vyhodit dlouholetého kamaráda Romana Skamene (52), protože nebyl spolehlivý a údajně se u něj opět objevily staré problémy s alkoholem. K tomu se přidaly zdravotní lapálie v podobě depresí a v září mu zemřela ve Francii na rakovinu tlustého střeva sestra.

Na projektu, který by měl Sobotovu slávu opět obnovit, dělá i bývalá modelka a moderátorka Kateřina Kornová (40). Konkrétně připravuje reportáže ze světa módy. Mluvilo se dokonce o tom, že bude magazín s pracovním názvem Celebrity show uvádět. K tomu ale nakonec nedojde!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.