Slováčkové ohlédnutí za minulým rokem: Radost střídá smutek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Slováčkové ohlédnutí za minulým rokem: Radost střídá smutek

Anička Slováčková si prošla velkou proměnou
Anička Slováčková si prošla velkou proměnou (Instagram)

Mnozí nebudou na rok 2021 vzpomínat s úsměvem na tváři, zpěvačka Anička Slováčková (26) se však snaží zachovat optimismus za každou cenu a nehroutit se z věcí, které se nepovedly nebo třeba vůbec nestaly. Přeci jen ona sama ví, že vždy může být hůř, a dokud tomu tak není, život jde dál.

„Vážím si každého dne, který mě v minulém roce potkal, všech zkoušek i momentů, ať už pozitivních, tak negativních," prozradila skromná Anička Slováčková webu ŽivotvČesku.cz. Ve finále ovšem na některé události z minulého roku vzpomíná ráda. „ Pro mě byl pracovně celkem úspěšný. Vydala jsem svou první sólovou desku, máme za sebou s kapelou povedený křest i koncerty kolem. Samozřejmě by bylo super, kdyby se mohlo hrát bez omezení i v zimě a neměli jsme žádné lockdowny a neřešil se už covid, ale je to bohužel tak, jak to je," krčí rameny Slováčková.

Aničky shrnutí roku 2021:

Poté, co porazila zákeřnou rakovinu, si Anička uspořádala priority. A třebaže nemohla v minulém roce koncertovat, jak by chtěla, dobrá nálada ji neopustila a doufá v lepší zítřky. Ani několik kauz spojených s jejím tatínkem, saxofonistou Felixem Slováčkem (78), nevrhlo stín na její osobu. Od událostí týkajících se vztahu mezi rodiči dává ruce pryč a nijak je nekomentuje. V novém roce by se ráda soustředila především na hudbu a na to, aby ji mohla předávat mezi ostatní. Snad to covidová situace dovolí…

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.