Neveselý flám Bohdalové: SMUTEK ZE SMRTI PŘI NATÁČENÍ SILVESTRA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neveselý flám Bohdalové: SMUTEK ZE SMRTI PŘI NATÁČENÍ SILVESTRA!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová  ( David Kundrát )

Natáčení silvestrovského Největšího flámu s Jiřinou Bohdalovou (90), který Česká televize odvysílá poslední den v roce, neprovázel jen bouřlivý smích. V ten den totiž nečekaně zemřel Miro Žbirka (†69), který měl ve scénáři zábavného pořadu velké místo.

Do poslední chvíle všichni v čele s Jiřinou věřili, že se Meky uzdraví. „Asi tak deset dnů předtím, než zemřel, jsme dostali zprávu, že je stále s těžkým zápalem plic v nemocnici a že s ním v Silvestru nemáme počítat,“ řekl Aha! kapelník Jiří Dvořák (57), jehož Boom!Band zpěváky v pořadu doprovází. Žbirka zemřel v den, kdy se Silvestr začal natáčet, a autor pořadu Libor Bouček (40) měl sérii jeho písní ještě den předtím ve scénáři. I on věřil v zázrak. „Ve scénáři k silvestrovskému pořadu mi »visela« jeho medley (směs největších hitů, pozn. red.). Nechtělo se mi stále udělat ten krok a smazat blok jeho písní, teď už mi nic jiného nezbývá,“ smutnil tehdy Bouček.

Jako za Menšíka

První den natáčení pak dostala covid Marie Rottrová (80), takže v pořadu bude také chybět. Jinak ale v publiku usedl – jako za dob legendárních Silvestrů Vladimíra Menšíka (†58) – každý, kdo v našem showbyznysu něco znamená. Na pódiu se vystřídají ti NEJ umělci, jaké máme. A všichni budou přát hlavní hvězdě večera k jejím letošním devadesátinám. „Všichni si nacvičili číslo buď pro Jiřinu, nebo s Jiřinou,“ prozradil Aha! kapelník Dvořák s tím, že Bohdalka bude i zpívat. „S Karlem Šípem zazpívá písničku Co je to gól, kterou napsal Šíp s Uhlířem,“ dodal.

Polonahý Štěpán Kozub vtipkuje o sexu se zvířaty. První ukázka z nekorektního Silvestra na Primě!

Video se připravuje ...

Gott v sukních

V publiku budou sedět i Dagmar Havlová (68), Zdeněk Svěrák (85) či Ivana Gottová (45). A chybět nebude ani sám Karel Gott (†80), bez něhož se v minulosti neobešel žádný Silvestr. Směsku Slavíkových hitů zazpívají Gottovy vokalistky Jitka Zelenková (71) s Dashou (40) či jeho oblíbenkyně Monika Absolonová (45) a Markéta Konvičková (27). Uslyšíme od nich ty největší Gottovy fláky – Jdi za štěstím, C´est la vie, Kávu si osladím, Dám dělovou ránu, Lady Carneval.

Novácká loď Sokola a Hámy přiveze hvězdnou posádku: Nalodí se i Bohdalka?

Silvestr na Nově se ponese v duchu show Tvoje tvář má známý hlas s podtitulem Utrženi ze řetězu! Moderátoři a kormidelníci Ondřej Sokol (50) a Aleš Háma (48) vyplují vstříc roku 2022 na lodi plné hvězd. A slibují, že se nalodí i Jiří Bartoška (74) či Jiřina Bohdalová slavící konec roku u konkurence! Bohdalka by si měla znovu střihnout duet s Karlem Šípem, Bartoška má předvést show s delfíny ve Vltavě a mnoho dalšího.

Silvestr na Nově: Ondřej Sokol a Aleš Háma si zahráli na fakíry!

Video se připravuje ...

Nebyli by to však Sokol s Hámou, kdyby nebylo nějaké »ale«! „Možná by tohle všechno vyšlo, kdybychom u toho nebyli my dva...“ směje se Aleš. „Hned na začátku silvestrovského večírku, který měl být vskutku velkolepý, se vše zkomplikuje a my budeme mít plné ruce práce, abychom poslední den v roce dovedli do zdárného konce, a hlavně ho se ctí přežili,“ dodává Háma pobaveně. Jestli přijde i Bohdalová, zjistíte v pátek ve 20.40 hod. na Nově.

Celý článake naleznete v tištěné podobě deníku Aha! (28. 12. 2021)



Přečtěte si
nemocna
4. 1. 2022 • 06:27

Skvělý Silvestr s Jiřinou Bohdalovou, zavzpomínali jsme si na staré skvělé Silvestry s Menšíkem, škoda že vystříhali některé herce a zpěváky, měli ten pořad vysílat už od večera do půlnoci protože jiné pořady nestály za nic! Konečně něco pořádného po dlouhé době v ČT natočili, doufám že něco podobného bude i příští Silvestr

begonie
28. 12. 2021 • 07:04

Hobby naší doby je kvůli Bohdalové nekoukatelné .... Nechápu, že tam má tak silné zastánce. Stačí nám shlédnout jen mžik při přepínání programů a máme z ní osypky.... Jinak samozřejmě v pohádkách je úžasná.

ginkognito
28. 12. 2021 • 06:34

Bohdalová je stará trapárna, která neumí včas odejít a v ČT má nějakého miglého zastánce, jinak to není možné. Stačí, jak ničí pořad Hobby naší doby a teď tohle. To neumí někdo říct, že téhle skřehotající báby, která byla kdysi dobrou herečkou, je už dost? Toto se platí z daňových poplatníků. Blbizace společnosti v přímém přenosu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.