Vítěz StarDance Jan Cina otevřeně: Do další soutěže NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vítěz StarDance Jan Cina otevřeně: Do další soutěže NE!

Adriana Mašková s Janem Cinou
Adriana Mašková s Janem Cinou (Instagram)

Do jakékoli televizní show vstoupil, vždy ji vyhrál! Jan Cina (33) zvítězil v Tvoje tvář má známý hlas na Nově a teď na podzim ve StarDance, kterou vysílala Česká televize. Herec ale tvrdí, že teď už do žádné takové soutěže nepůjde.

Reagoval tak na četné dotazy svých příznivců. „Stačilo to! Do jiné soutěže už nepůjdu, na to se nechystám!“ má jasno Cina, který StarDance vyhrál se svojí partnerkou Adrianou Maškovou (23). „Tyhle dva projekty opravdu stačily,“ dodal na Frekvenci 1. Někteří fanoušci mu dokonce napsali, že by mohl zkusit úspěch v MasterChefovi. „Rád vařím a jím, ale tohle po mně nechtějte,“ smál se.

Konec lásky Brzobohatého s Taťánou?! A nečekaný krok Felixe

Video se připravuje ...

Dává si pauzu

Minimálně do konce ledna si herec naordinoval pauzu. „Já to tak dělám vždycky. Chci si odpočinout, více se věnovat svému příteli Péťovi... Chci také hodně jezdit na koních a vyčistit si při tom hlavu,“ popsal své plány s přítelem, hercem Petrem Vančurou (37). V průběhu jara by se pak měl znovu objevit v divadelní adaptaci pohádky Šíleně smutná princezna v pražském Studiu Dva.

Vánoční tančení

Cinovi a Maškové už se díky účasti a následnému vítězství ve StarDance hrnou nabídky na tančení na akcích. „Jednu tam máme ještě do Vánoc, další jsou pak kvůli současným opatřením naplánované až na jaro,“ svěřil Cina.

Medailonek: Jan Cina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.