POTUPA U KRAUSE! Kolaps hosta v šatně po vystoupení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

POTUPA U KRAUSE! Kolaps hosta v šatně po vystoupení

Jan Kraus
Jan Kraus (Foto: FTV Prima)

Dříve oblíbený pořad televize Prima Show Jana Krause dostává od diváků pořádně za uši. Moderátor Jan Kraus (68) patrně pochytil manýry Horsta Fuchse a místo show svým příznivcům nabízí spíš jen tipy na zboží a služby. 

Že je v pořadu Jana Krause více reklamního obsahu diváci řešili už před měsíci. Poslední antré už bylo ale trochu moc a studená sprcha na sebe nenechala dlouho čekat! V polovině rozhovoru s partnerem Emmy Smetana (33), Jordanem Hajem (33), totiž k Janu Krausovi přišla kurýrní služba a doručila mu objednávku přímo na stůl!

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

„Poslední dobou hrůza, nedá se na to koukat! Ta trapně vložená reklama uprostřed rozhovoru,“ nešetřila kritikou jedna z divaček a nebyla jediná. Těžko odhadnout, jak dlouho to Primě bude procházet. Znechucení začínají být už i hosté. „Když jsem odešel po vysílání do šatny, nejdřív jsem nehybně ležel asi dvacet minut na zemi a pokoušel se to rozdýchat, cítil jsem se trapně, hloupě a trochu zneužitě,“ popsal sám Haj svůj vstup, kdy se řešilo jen jeho jméno a nedostal žádnou šanci promluvit o svých aktivitách.

Na to, že se stane součástí reklamního sdělení, jej štáb navíc vůbec neupozornil. „Proč mi například před rozhovorem nikdo neměl potřebu oznámit, že z toho dvanáctiminutového plytkého plácání kolem původu a výslovnosti mého jména je v plánu ukousnout ještě tři minuty pro šroubovanou etudu na uplacírování reklamy na Dáme jídlo,“ přiznal psychické zhroucení muzikant na Instagramu podle magazínu Sedmička.

Jak vidno, producenti pořadu se bohužel neponaučili, Dáme jídlo vměstnali do dalšího dílu znova. 

Kraus zhodnotil Vémolovu show a slíbil pomoc ve vztahu

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.